PARTYINFO

 

KAMIKAZE SUMMER SESSION

Datum konání:
26.08.2005 - pátek
Místo konání:
Orlík nad Vltavou - Žďákovský most
DJs:
Nika77 (techno.cz), Franke, The Keeper, Jacob Mara, Herry, Steen
Popis:
fotbálky, projekce, streetworkeři; částečné zastřešení
vstup 100/120/150 CZK
 
 
Summer Session u Žďákovského mostu na Orlíku
Technovinyl.cz ve spolupráci z agenturou Lion uvádějí v pátek 26. srpna první ročník open air techno párty Summer Session u Žďákovského mostu na Orlíku. Jako hlavní host se představí naše Nika77. Techno.cz doporučuje!
 

Most je vzdálen cca 50 metrů a patří mezi nejdelší jednoobloukové mosty v Evropě. Most leží u města Orlík nad Vltavou a je spojnicí, přes řeku Vltavu, Tábor - Plzeň.

Open air plocha je zajímavá  tím, že nad taneční plochou je terasa, ze které je skvělý pohled na DJs a party people. Taneční plocha a terasa jsou z části zastřešeny, takže déšť nemůže překvapit. Na pódiu kromě DJs se ukážou skvělí tanečníci. Nebude chybět stánek Streetwork, kde vám poradí a pomůžou v oblasti drog. Nebude chybět ani videoprojekce a pro milovníky stolního sportu je připraven fotbálek.

Jako hlavní DJs se představí Nika77 (www.nika77.com), která zavítá v krátké době opět do jižních Čech se svým technem. Její set doplní Franke (www.djfranke.basswave.cz), který též není nováček a po třetí zamíří k nám na jih. Poprvé jste ho tu mohly slyšet přímo v Č. Budějovicích a pak ve Strakonicích. Začínající a pokročilý DJs The Keeper, který už hrál na větších akcí jako např. Insomnia StarGate v Březnici nebo na již zkrachovalém open airu Summer Expose. Jacob Mara, Steen a Herry jsou sice míň známí, ale dokážou zahrát skvěle propracované techýnko včetně efektů. Mohli jste je slyšet v Opařanech u Tábora.

Předprodej lístků:
 
Tábor (720 shop, Kotnovská 183)
Bechyně (herna bar Kateřina, Libušina 193)
Písek (Halabala Café, Komenského 87)
Březnice ( Městská knihovna a Infocentrum, Náměstí 16)

Cena lístků v předprodeji je 100 Kč, na místě 120 Kč a po 22 hodině 150 Kč.

Více info na www.technovinyl.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016