PARTYINFO

 

CITADELA CYBERTRONIC

Datum konání:
23.09.2005 - pátek
Místo konání:
Brno - Boby Centrum
DJs:
Remy, Misstress Barbara, Preach, Oliver Lieb, BB Mike, Orbith, Hydrophonic, Molczik
Alex Axx Kos (CAN), Marcus Cooper, Leo Lycra, Dave Fish, Radan Mach, BB Mike
Info:
http://www.citadela.dj...
Popis:
videoprojekce Cube Vision, zvuk Marcel Audio, performance show
Line-up:
KAMIKAZE TECHNO STAGE:
20.00 Hydrophonic
21.00 Molczik
22.30 Remy
00.00 Oliver Lieb
01.30 Preach
03.00 Mistress Barbara
04.30 BB Mike
05.30 Orbith

PROGRESSIVE STAGE:
21.00 Marcus Cooper
22.00 BB MIke
23.45 Radan Mach aka Edgar Degas
01.00 Alex Axx Koss
03.00 Simon Sayz
04.30 Dave Fish
06.00 Leo Lycra
 
 
 
Citadela Cybertronic - praktické info
V pátek večer se opět otevřou brány brněnského Boby Centra a poté začne na dvou pódiích akce s názvem Citadela Cybertronic. Přinášíme důležité informace o dopravě, šatnách, akreditacích, afterparty a nakonec i pár vět o headlinerech celé party.
 

Citadela Cybertronic – last info

Do Citadely Cybertronic zbývá již jen pár dní, takže je vhodný čas na poslední důležité informace před akcí. Plánek rozdělení vstupů do Boby centra, doprava na místo, informace pro výherce, přesný lineup a další upřesnění najdete v článku.

Doprava
Návštěvníci se na Boby dostanou tramvají č.1 z Hlavního nádraží. Mimobrněnští, kteří přijedou na autobusové nádraží Zvonařka, můžou použít autobus č. 67, který vás za pár minut zaveze přímo na ulici Sportovní, do blízkosti Boby centra.
 
Vstup
Areál Boby centra bude zpřístupněn návštěvníkům 28.1. v 19.45 a přesně ve 20.00 hodin se rozběhne hudební produkce Djs na Kamikaze techno stage, a o hodinu později i na Progressive stage.

Předprodeje
Lístky z předprodejů se budou vyměňovat za pásky na hlavní pokladně.

Výherci a akreditace
Vstup pro výherce soutěží a akreditované je vzadu od fotbalového hřiště. Pro akreditaci musíte mít s sebou občanský průkaz, jinak nebude schválena.

Vstupenky na místě
Pokud si chcete koupit lístky až na místě, budou k dispozici na hlavní pokladně uvnitř Boby, za cenu 399,- Kč.

Šatny
Oblečení a další potřebné věci si určitě vemte s sebou dovnitř, můžete si je odložit v šatnách. Ven se začne pouštět až ve 2 hodiny.
















Headlineři

MISSTRESS BARBARA, kanadská DJstar je jednou ze zástupkyň něžného pohlaví, kterou by jste za mixážním pultem určitě neměli minout. Za svou hudební kariéru již o svých kvalitách přesvědčila spoustou vydaných singlů a hlavně také precizními vystoupeními na parties a v klubech po celém světě. Všude chtějí slyšet drsné funky techno, které tato kanadská techno princezna velmi kvalitně mixuje.

PREACH aka Phillip Babin si po úspěších se svým úvodním singlem No War in the Summer na labelu Inturnem a Against the Winter na labelu Marca Baileyho MB Elektronics v současné době připisuje řadu dalších úspěchů. Jeho precizní sety ze 3 gramofonů nepostrádají obrovskou energii a náboj, nekonečné gradace a vyvrcholení. To je důkazem, že ne nadarmo se Preachovi přezdívá Dance Floor Destroyer.

REMY je v současné době jeden z nejpopulárnějších evropských progresivních DJs. Svojí hudební kariéru začal již koncem 80.let a za svojí DJskou kariéru si již zahrál po boku předních světových hvězd taneční hudby, jako Armin van Buuren, John Digweed, Carl Cox, Paul Van Dyk a dalších. Jeho hudba je naprosté potěšení. Unikátní směs textur a vln čisté energie, které při poslechu plynou vaší duší i tělem.

OLIVER LIEB se již od roku 1989 stává uznávanou postavou elektronické hudby. Není vyznavatelem pouze jednoho stylu. Je mu jedno, zda dělá electro, house, techno či netaneční elektronickou hudbu. Oliver Lieb je srdcem hlavně muzikant, a tomu také odpovídá jeho produkce a DJing.

ALEX AXX KOSS bude hlavním vrcholem noci na Progressive stage. Kanadský DJ, který si neklade meze v hudebních stylech, a chce jen co nejlépe pobavit lidi na parketu. Cítí se být pyroman tanečního parketu, který používá své desky k zažehnutí ohně v srdcích. Jeho set vás pohltí a nepustí až do jeho skončení.


KAMIKAZE TECHNO STAGE:    
20.00 Hydrophonic     
21.00 Molczik      
22.30 REMY      
00.00 OLIVER LIEB     
01.30 PREACH     
03.00 MISSTRESS BARBARA    
04.30 BB Mike     
05.30 Orbith 

PROGRESSIVE STAGE:
21.00 Marcus Cooper
22.00 BB MIke
23.45 Radan Mach aka Edgar Degas
01.00 Alex Axx Koss
03.00 Simon Sayz
04.30 Dave Fish
06.00 Leo Lycra

Speciality a vychytávky

Videoprojekce bude v režii teamu Cube Vision. Můžete se těšit na několik projekčních ploch a  také 20m dlouhé plátno, umístěné nad Djem. Kromě toho ještě partner akce Mix.cz dodá několik plazmových obrazovek, které budou umístěny na hlavním podiu.
Nexo sound system dodá Marcel Audio. Prvních 1000 návštěvníků dostane zdarma CD Citadela Vibe III., mixed by BB Mike.

After party

After party se bude konat v tradičních prostorách klubu Perpetuum na Rooseveltově ulici. Jako special guest se zde představí hlavní hvězda Progressive stage kanadský Alex Axx Koss.


Těšíme se na všechny návštěvníky, kteří se do Boby v pátek přijedou pobavit. Přejeme všem příjemnou zábavu.

 
Citadela: rozhovor s dekoratérem Citadela: Misstress Barbara - rozhovor Citadela: dekorace a projekce Alex Axx Koss: "Citadela bude nezapomenutelná noc." Citadela: Misstress Barbara - biografie Citadela soutěž: DJ Preach vás zve na večeři Citadela: Oliver Lieb - bio a diskografie Citadela: Filterheadz zastoupí DJ Remy DJ Preach - ve službách FBI Citadela Cybertronic: biografie Misstress Barbary Citadela Cybertronic: seznam předprodejů Citadela Cybertronic: fakta o headlinerech Citadela Cybertronic - jedeme dál! Další Citadela bude v září

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016