PARTYINFO

 

CITADELA CYBERTRONIC

Datum konání:
23.09.2005 - pátek
Místo konání:
Brno - Boby Centrum
DJs:
Remy, Misstress Barbara, Preach, Oliver Lieb, BB Mike, Orbith, Hydrophonic, Molczik
Alex Axx Kos (CAN), Marcus Cooper, Leo Lycra, Dave Fish, Radan Mach, BB Mike
Info:
http://www.citadela.dj...
Popis:
videoprojekce Cube Vision, zvuk Marcel Audio, performance show
Line-up:
KAMIKAZE TECHNO STAGE:
20.00 Hydrophonic
21.00 Molczik
22.30 Remy
00.00 Oliver Lieb
01.30 Preach
03.00 Mistress Barbara
04.30 BB Mike
05.30 Orbith

PROGRESSIVE STAGE:
21.00 Marcus Cooper
22.00 BB MIke
23.45 Radan Mach aka Edgar Degas
01.00 Alex Axx Koss
03.00 Simon Sayz
04.30 Dave Fish
06.00 Leo Lycra
 
 
 
Citadela Cybertronic - praktické info Citadela: rozhovor s dekoratérem Citadela: Misstress Barbara - rozhovor
Citadela: dekorace a projekce
Na tu nejlepší muziku jste na Citadele již určitě zvyklí. Víte také, že Citadela byla jednou z prvních parties, která klade velký důraz na vizuální zpracování. Vetřelci, medůzy či jiná vesmírná tělesa jste mohli vidět v minulosti, takže jak to vlastně bude vypadat na Citadele Cybertronic?
 

Dekorace
Originální dekorace z dílny Depa9 jsou na Citadelách tradicí. Úspěšné motivy vetřelců, medůz a dalších vesmírných těles nám v minulosti přichystaly zajímavé vizuální zážitky. Tentokrát kluci z Depa9 chystají velmi zajímavé modely vycházející z designu plakátu. Těšte se na netradiční ztvárnění hlavního podia.

Sound a projekce
Kvalitní zvuková aparatura byla vždy nedílnou součástí parties Citadela. Z našeho pohledu je právě zvuková aparatura jednou z nejdůležitějších věcí na akci. Dlouhodobý prověřený partner akce, Marcel Audio sound i tentokrát dodá, a po celou noc bude udržovat na dostatečném výkonu vynikající soundsytem NEXO. Videoprojekce poběží na Citadele Cybertronic na bočních video wallech a také na 20m dlouhém plátně nad hlavním podiem. Cube Vision si chystá několik zajímavých novinek, které budete moci vidět.

Něco navíc
Pokud jste si již zvykli na něco víc, máte se i tentokrát na co těšit. Na podiu budou kromě dekorací umístěné i plazmové obrazovky, které dodá partner akce Mix.cz. Projekce běžící na velkém plátně nad DJs, bude zajímavým způsobem propojena i na tyto plazmové obrazovky. Vše v režii Cube Vision crew.

 
Alex Axx Koss: "Citadela bude nezapomenutelná noc." Citadela: Misstress Barbara - biografie Citadela soutěž: DJ Preach vás zve na večeři Citadela: Oliver Lieb - bio a diskografie Citadela: Filterheadz zastoupí DJ Remy DJ Preach - ve službách FBI Citadela Cybertronic: biografie Misstress Barbary Citadela Cybertronic: seznam předprodejů Citadela Cybertronic: fakta o headlinerech Citadela Cybertronic - jedeme dál! Další Citadela bude v září

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016