PARTYINFO

 

FUNKY SOUL SESSION

Datum konání:
06.08.2005 - sobota
Místo konání:
open air
DJs:
Fun (Sever Sound), Renda (Le Clan Pha), Eazy (Sever Sound), Stifler + guest (Sever Sound), Sanny (Sever Sound), Petr Švestka, Petr Dvořák + guests
Info:
http://www.tetamarta.net
Popis:
Malá Skála cca 5km za Turnovem
 
 
Funky Soul Session na Malé Skále
Ve spolupráci s Tetou Martou, která už je poněkud unavená stereotypem venkovského života místních starousedlíků, jsme se rozhodli uspořádat pro severočeské discopeople a ostatní performery na první srpnovou sobotu nečekaný zážitek v podobě open air party pod širým nebem.
 

Pokud nám v sobotu 6.srpna bude přát počasí a pokud máte rádi pohodový funky house, tak již od odpoledních hodin si budete moci užívat sluníčka, koupání v bazénu, grilování (doporučujeme maso s sebou) a
přátelskou atmosféru. O zábavu se budou starát pánové Fun, Renda, Eazy, Petr Švestka, Stifler, Petr Dvořák a další. K dispozici pro vás budou také venkovní bary a restaurace. Vstupné na tuto akci činí 50 Kč a nezapomeňte s sebou vzít své přátele a kamarády!

Penzion Tety Marty se nachází v krásné krajině Českého Ráje přímo pod dominantou Maloskalska, hradem Vranov. Malá Skála leží 5km za Turnovem na silnici číslo I/10 z Prahy do Harrachova. V okolí penzionu je možnost stanování. V případě špatného počasí se akce přesune do útulných prostor restaurace. V nejbližších dnech se na www.tetamarta.net rozběhne nová internetová prezentace penzionu, na které najdete všechny důležité informace o navigaci.

Fotky z minulých mejdanů:

17.9.2003 - http://www.sever.techno.cz/fotoreport/170904tetamarta/
Silvestr 2004 - http://www.sever.techno.cz/fotoreport/311204silvestr/

Pro bližší informace mne neváhejte kontaktovat na tel. 775 642 443 nebo
na sanny@techno.cz

Srdečně vás zveme a všem ostatním, které to nezajímá se omlouváme za spam.

Sanny a Teta Marta

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016