PARTYINFO

 

DYNAMIC LINE WARM UP SHOTGUN

Datum konání:
19.08.2005 - pátek
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Takaaki Itoh (wals,electracom/Jap.), Spyro (unitedmusic), Yanota (severtechno djs), Bret (LQD), Skull (dynamicline), Tomig (dynamicline), Jeny (dynamicline), Stifler (severtechno djs), Sanny (severtechno djs), Snek (LQD)


Popis:
vstup 130/160 czk, prvních 50 CD zdarma
Line-up:
main techno stage
22:00-23:30 Bret (LQD)
23:30-01:00 Yanota (severtechno djs)
01:00-02:30 Takaaki Itoh (wals,electracom/Jap.)
02:30-03:30 Spyro (unitedmusic)
03:30-04:45 Skull (dynamicline)
04:45-06:00 Tomig (dynamicline)

happyhouse stage:
22:00 - 23:30 Sanny
23:30 - 01:00 Jeny
01:00 - 02:30 Stifler
02:30 - 04:00 Snek
04:00 - 05:00 guest
 
 
Takaaki Itoh v Liberci: přesný line-up
Takaaki Itoh v libereckém Liquidu
Hlavním hostem srpnové noci Dynamic Line bude japonský Dj Takaaki Itoh.
 

No, dlouho jsme rozmýšleli zda můžeme teď před festivalem jakým je SOL udělat tak prestižní akci jakou je Dynamic line s Japonským djem Takaaki Itoh. Dlouho jsme čekali na termín i dobu, kdy zavítá tento dj a producent ze země vycházejícího slunce do Česka. Chvíle právě nastala a tak si myslím že taková šance by se neměla odmítnout. Vždyť tolik chvály co jsme slyšeli na tohoto dj od všech pořadatelů festivalů a různých parties už bylo, že jsme si prostě řekli že do toho jdem. Budete mít jedinečnou možnost stát u Takaakiho tak blízko jak jen Vám club LIQUID umožní, budete mít možnost si ho vyslechnout ve speciálním setu, který už nikdy nikde neuslyšíte. Věříme že Takaaki Vás dostane do takového varu že se vám nebude chtít odejít. Tak v toto všechno věříme a proto pro opravdové techno fajnšmekry tuto párty v pátek 19.8. 2005 pořádáme!

Takaaki Itoh (wals,electracom/Japonsko)

Takaaki Itoh Poprvé v Čechách jste tohoto japonského velmistra progresivní techno hudby novodobého směru mohli slyšet na festivalu Svojšice 2001. Od té doby následovalo nespočet vystoupení po celé České Republice. Takaakiho djing se v posledním roce neuvěřitelně zlepšil. Od prvního vystoupení ve Svojšicích,které bylo velmi industriální a znatelně ovlivněno zvuky domovského Japonska, můžeme nyní očekávat brutalní příděl současné techno hudby v hutném a nekompromisním mixu ze třech gramo. Nutno však podoktnout, že pozitivní vývoj zaznamenal i v oblasti producenství. Za poslední dva roky vydal své kousky na mnoha uznávaných techno labelech např: Numb, PVC, Continual, Tsunami a také jeho domovském labelu Wols. Určitě se nenajde techno DJ, který by ve svém kufru neměl alespoň jednu placku od Takaakiho. Takaaki je mimo jiné velmi charismatický a energický člověk, nepodléhá komerčním náladám a módám v oblasti techna, působí tak, že udržuje jednoznačný rozdíl party od diskoték, což už u mnohých neplatí. Takže jeho vystoupení bude opravdovou lahůdkou pro náročné fandy nekomerčního techna. Více infa + downloads najdete na www.takaakiitoh.com

Spyro (unitedmusic)

V sedmnácti letech si pořizuje první gramofony a začíná doma pilně cvičit a pilovat svou techniku. Pod vedením svých přátel ,si tak postupně vypracovává svůj vlastní styl .

Záhy se pak stává součástí sound systému Reverse DJs, který si rychle získal na severu Čech značnou popularitu a získává tím první zkušenosti s vystupováním na parties a v klubech v regionu. Brzy se jeho jméno objevuje na plakátech vedle jmen špiček domácí techno scény, jako jsou KaiserSoze, Coitus Exitus nebo Ginger a Daho.

DJ Spyro je v současnosti rezidentem techno seriálu Shotgun, kde si zahrál i po boku mladého techno producenta ze Švédska Dje Slobodana, ale je také rezidentam kultovního libereckého klubu Liquid, kde produkuje svou rezidentní noc Dynamic Line.
Lukas zaznamenal mimo jiné také významný úspěch v prestižní soutěži TWM Centra, když ji v roce 2002 vyhrál.

V součastnosti se DJ Spyro stává součástí prestižního bookingu agentury unitedmusic, která má na svém kontě pořádání největších domácích tanečních festivalů Tiesto, p.V.Dyk ...

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016