PARTYINFO

 

JOYJELLY

Datum konání:
03.08.2005 - středa
Místo konání:
Praha - L'Enfer Rouge
DJs:
Craig Hampson (Discovery Records), Madman (Music Madness)
 
 
Graig Hampson a Madman v L'Enfer Rouge
Po dvouměsíční pauze bude v sobotu 13.8.v klubu Chateau L’enfer Rouge znova oblíbený mejdan Joy Jelly. Zplnomocněnými velvyslanci požitkářství budou jako obvykle Craig Hampson a DJ Madman. Můžete se těšit na příjemný klub s výborným barem a skvělou atmosférou vytvořenou hudbou deep, soulful a funky house Craiga Hampsona a hot engery house DJ Madmana. To je ode mě zatím vše ‘let the music do the talking’.
 

Profily a další info

DJ CRAIG HAMPSON

DJ Craig Hampson z Leicesteru, Anglie začal hrát před 17 lety, tedy v době, kdy se house music představovala společnosti. Na začátku devadesátých let hrál pro Eviction Sound System a v roce 1995 se podílel na organizaci pravidelných akcí v klubu Underground v Lutonu, v severním Londýně. Od svého příjezdu v roce 1996 hraje pravidelně na různých místech České republiky a byl rezidentem klubů v Olomouci a Brně. V Praze, kam se přestěhoval v roce 1998, se stal rezidentem klubu Radost FX (Mode II Fiction) a v klubu Palác Akropolis.

Na parties hrál po boku např. Ian Pooley, Inland Knights, Tom Parris, SoulDoubt, Dr Motte, Johan Bacto, Paul Edge, DJ Paco, Jeff K, DJ Christopher, Plague 83, Pacho B, Brent, Loutka, Thomsvast, Bidlo

Významné kluby kde hrál:
Cervilo (Sofia), Liquid (Zeneva), Roxy (Praha), Radost (Praha), Mecca (Praha), Duplex (Praha), Baltazar (Tolouse)

Významné party kde hrál:
MTV Dancefloor Charts (Praha), Atomic Jam Kenvelo Incheba Hall (Bratislava), Open Air Spectacle (Plovdiv), House of Summer Festival (Gerlitz), Kamakazi Redsun (Přestavlky)

Mix k stažení zde:
www.whiteandround.cz/dj/dj_music.php?music=Craig_Hampson_(Joy_Jelly_2005).rm


DJ MADMAN

Od roku 1998 působí na taneční scéně zároveň jako DJ a promotér. Z menších klubů se postupně přemístil do větších prostor a výjimkou již dnes nejsou ani jeho vystoupení na velkých tanečních akcích. Jeho sety si partypeople oblíbili především díky jejich rozmanitosti. Proto je také velmi těžké zařadit tohoto DJe do nějakého hudebně zaškatulkovaného stylu.
Z větší části od něj však můžeme slyšet tracky z rozmanité škály house music, breakbeatu, tech-house a velmi zřídka i groovy techno soundu. Jeho slabostí jsou bootlegové předělávky hitů z 80.tých let, které schraňuje až se sběratelskou vášní. Jednoznačně u něho však platí, že dopředu neuhodnete co bude hrát, ale vždycky si můžete být jistí, že se budete dobře bavit.
Kromě sólového vystupování je znám také jako polovička dua Music Madness, se kterým společně s DJem Rajuem vystoupili v roce 2004 na několika velkých akcích u nás i za hranicemi naší republiky.
Z oblasti pořádání tanečních akcí jej můžete znát z agentur Unity, Groovybrigade, B52 a v neposlední řadě také z pražského klubu Duplex.
Za poslední dobu hrál po boku téměř všech českých DJs. Ze zahraničních stojí za zmínku například CJ Bolland, Chris Liebing, Rush, Marco Zaffarano, Ben Long a Jamie Bissmire, Oliver Ho, Scan X, Felipe, Joel Mull, Corvin Dalek, Harry K, Marusha, Monika Kruse a mnoha dalších.

Mix k stažení zde:
www.madman.cz/mp3/madman_new.mp3

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016