PARTYINFO

 

MYSTICAL RITUAL 2005

Datum konání:
09.09.2005 - pátek
Místo konání:
Český Brod - U podviničního rybníka (kemp)
DJs:
psy main stage - Natan (Parvati Recs.,Salzburg/Italy), Ishty (Transient Recs.,London/Russia), Bonzo (Wirikuta Recs.,Italy), Shodan (Inpsyde Media Recs., Austria), Pax(Safe Dance.Macedonie), Flundr (Mystical Waves), Tranceformer (Mystical Waves), Gulliwer Rush (Mystical Waves), Cymoon (Inpsyde Media Recs.,Sonic Distortion), Slater (Tribal Vision Recs), TV (Oxygen Recs.,Sonic Distortion), Djane Nem (Oxygen Recs), MP (HedoniX), Searcher (HedoniX)
psy chill out&world music stage - Vorticon (Mystery world.Austria), Benzen (Moonstone Tribe.Austria), Pipo (Kundalini.Slovakia), Fleapick (Slovakia), Psyla (Mystical Waves), Tranceformer (Mystical Waves), Slater (Tribal Vision Recs), Quakka Tribe DJs, Besta (Techno.cz), The Opponents Bros. (DJs Fluidum & Neill / Plzeň), Rachetik, JitroCell
Live:
Cosmo (Noise-Poison Records, Food stopming Records -Denmark), THA (Timeflux Recs., Cosmic Dance.Slovakia)Mutant Star (www.psytrance.cz), Gondar (Trancedelic Family)
Info:
http://www.psytrance.cz...
mysticalwaves@centrum.cz
Popis:
vstup 1 den 200 czk, 2 dny 300 czk
 
 
Mystical Ritual už tento víkend
Po prvním ročníku, na kterém mj. zahráli Matt Boom a live projekt Parrket, se na stejném místě (Autokemp u Podviničního rybníka - Český Brod) uskuteční tentokrát dvoudenní Mystical Ritual - open air psychedelic gathering.
 

Na hlavní travnaté stagi se představí 4 live acty, z toho dva zahraniční. Dále zde vystoupí hned několik djských jmen, jenž budou hlavně prezentovat tvorbu labelů, které tu zastupují. Budeme tedy moci slyšet převážně nové tracky od Parvati, Inpsyde Media, Transient, Noise-Poison, Wirikuta, Oxygen, Tribal Vision a Timeflux Records.

Druhá chill out&world music stage bude z části zastřešena. Zde umístíme čajovnu, Psyfashion shop,CD Shop, Smoke shop a v neposlední řadě bar, kde bude po celou dobu akce k dostání teplé jídlo.

V areálu je možnost ubytování v chatkách. Stačí napsat na email mysticalwaves@centrum.cz a rezervaci za vás rádi vyřídíme. Jinak je dostatek místa pro váš stan.

Na místo akce se dostanete vlakem z Masarykova nádraží. Cesta do Českého Brodu trvá 35minut a vlaky jezdí každou hodinu. Poslední spoj jede z Hlavního nádraží v 00:20. Cesta z vlaku do kempu trvá 25minut chůze a bude značena. Autem po dálnici D11 a přes Kounice do Českého Brodu, nebo po silnici číslo 12 směr Kolín, za odbočkou na Český Brod bude benzínka za kterou odbočíte směr Vrátkov, Doubravčice. Po ujetí cca 600m je kemp.

More info: http://www.psytrance.cz/mysticalritual

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016