PARTYINFO

 

AIRCROSS

Datum konání:
19.08.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
techno stage - Neuf, Monotype (techno.cz), Reznyk + Subgate (Subrez)
breakbeat stage - Kaplick, Saku, Brada
Live:
Tim and Puma Mini (švýcarsko-japonská elektronická kapela)
Popis:
dvě pódia, dva bary, zahrádka
start 21:00, vstup 80 CZK, slečny 40 CZK
 
 
Aircross dnes večer v Crossu
Dnes večer proběhne v pražském klubu Cross další pokračování úspěšné klubové party Aircross. Na hlavní scéně vystoupí švýcarsko-japonská elektronická kapela Tim and Puma Mini.
 

Na hlavním pódiu se vám představí následující interpreti:

Tim and Puma Mini (Zurich/Tokyo project)

Alpinechic Electro Data - pop band - je švýcarsko - japonský electro-breakbeatový live act. Kapela se skládá ze dvou hudebníků a jedné zpěvačky. Vystoupí v prime time na hlavním podiu. Nechte se překvapit. Máte se na co těšit.
 
Neuf (AON)

Martin Pešek aka Neuf hraje od roku 2002 a v současnosti je jeden z mála tribal-house, tribal-techno djů u nás. Ze začátku však více pozornosti věnoval electru, které ho provázelo až do roku 2003. Jako electro dj si zahrál ve většině plzeňských
klubech, byl hostem východočeské klubovky Kick The Beat a slyšet jste ho mohli také v Táboře v klubu Garage.
O rok později razantně mění výběr desek a tím i celkovou podobu svých setů. Jeho sety jsou silně ovlivněny africkou, latinskou a arabskou kulturou. Většina kluberů, později i promotérů, tento styl přijala s velkým nadšením a porozuměním.
13.12.2003 se Neuf zúčastnil dj konkurzu k nové sérii akcí s názvem Foundation, které má na svědomí anglická agentura AON Promotions. Konkurz sice nevyhrál, nicméně velice ovlivnil jeho další působení na taneční scéně. 1.5.2004 se mu splnil velký sen, dostal možnost zahájit techno stage festivalu United Islands of Prague. Festival byl financován EU ke vstupu České republiky.
Později dostává nové nabídky od agentury AON a na konci července 2004 se stává členem AON bookingu.
Booking email: booking@aonpromotions.com, neuf@post.cz
Demo set: http://www.vinylshop.cz/stahuj.php?id=35&adr=neuf-di-fondo-sonare.mp3

Monotype (techno.cz, AON)

Monotype patří ke skupině DJs, kteří razí intelektuální a inspirativní formy techna. Jeho sety jsou plné dynamiky, zvratů a temných nálad. Jeho mixy jsou popisovány jako neustále se rozvíjející příběh. Zároveň se začleňuje do rodiny DJs hrajících minimal techno a clicks'n'cuts.

Monotype je rezident nocí serveru Techno.cz Connect Yourself a spoluprácí Connect 2. Se svým record bagem objíždí nejen menší kluby s regionálním významem, ale častěji i větší kluby jako Roxy, Radost FX, Fléda nebo DVD. Jeho jméno mělo místo v line-upech akcí jako United Islands, Hradhouse, Shotgun, Explosion, Foundation.
www.monotype.cz

SubreZ Djs (Dynamic Line, RBCN)

Dj Reznyk spolu s Djem Subgatem zahrají ve společném projektu ze 4 gramo "SubreZ Djs", které jste mohli slyšet na minulích dílech Aircossu. Jejich styl hraní ze 4 gramo se vyznačuje kvalitní propracovaností a perfektní sehraností se spousty scratchu. Dynamické sety, které hraji jsou plné nečekaných zvratů a kombinace nálad - od temných až po veselejší a komerečnějši záležitosti jako jsou například The Prodigy, Chemical Brothers, Fat Boy Slim apd. Na taneční scéně nejsou žádnými nováčky. Jejich sety zazněly v klubech po celé ČR jako jsou např. Fléda, Liquid, Fabric, Punto Azul, Paradogs, Block, C-19, Bastion, Shorgun atd.
www.dynamic-line.com
www.rbcn.wz.cz

V chillout room budou gramce roztáčet:

Kaplick (Roxy)

Vlastním jménem Martin Kappel. Začal hrát v roce 1998 spíše downtempo a breakbeat. Po nešťastném odcizení všech desek nastává naprostá specializace na breakbeat ve všech jeho podobách. Přesto se v jeho setech dá nalézt i trocha rovného beatu. Jako DJ hrál na akcích s většinou zahraničních breakbeatových hvězd, které se dosud do Čech podívaly - výčet obsahuje jména jako Adam Freeland, Rennie Pilgrem, B.L.I.M., DJ Hyper, Lee Coombs, Koma + Bones, Aquasky vs Masterblaster, FC Kahuna.
www.roxy.cz

Saku (breakbeat.cz)

DJ Saku se ocitl poprvé za gramofony před více než pěti lety. Ale hudbě se věnoval i před tím, je to zhrzený klavírista a vyléčený kytarista. Zpočátku inklinoval k funkovějšímu zvuku labelů jako Freskanova, Skint atd. Postupně však propadal hlubším a hlubším bassům a před třemi roky byly jeho sety opravdu plné bubáků. V současné době dosáhl kompromisu a jeho mixy jdou od soundsystemových breaků až ke klasickým breakbeatovým vypalovačkám.
www.breakbeat.cz

Brada (breakbeat.cz)

V dávných drumandbassových časech (l.p. 1997) okouzlen zvukem labelů Good Looking a Moving Shadow pouštěl své první desky pod dohledem Dje Touchwooda na Újezdě a v XT3. Avšak po několika společných hraních s djem Voitou začal pomalu propadat breakbeatu s typickými zvuky a náladami drumandbassu. V letošním roce (2003) se již ocitl v totální brejkové shizofrenii, která se pohybuje mezi 130 - 180 bpm.
www.breakbeat.cz

www.crossclub.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016