PARTYINFO

 

DOWNTOWN BEAT

Datum konání:
27.08.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
hip hop stage - Poem, Mc Dsk (fr), Prago Union, DJs Abdul Rahman 52
reggae stage - Mr. Mention (jam), Liquid A, Admiral Kolíbal, Dr. X, Mc Zagga
 
 
Downtown Beat 2: reggae, hip hop, r'n'b night
Druhý díl sympatické akce Downtown Beat vás v rytmu reaggae a hip hopu provede sobotní nocí v pražském klubu Cross.
 

Na podporu propojování dosud zbytečně izolovaných scén připravujeme druhé pokračování večírku DOWNTOWN BEAT, který se uskuteční v sobotu 27. 8. v pražském klubu Cross. Hlavní scéna bude věnována hip hopu a r´n´b, na což vás od 19:30 naladí na zahrádce projekce graffiti filmu Wild Style, který mapuje počátky hiphopové kultury v New Yorku. Poté už dole v klubu roztočí desky DJ Poem, s kterým vystoupí i parta jeho dvorních rapperů Dissillusion.

Vzácným hostem této scény zároveň bude MC DSK z francouzského Bordeaux, který se nedávno objevil v Praze, a už stihnul nahrát pecku s United Flavour. Hlavní hvězdou hiphopové scény ale budou domácí Prago Union, v současnosti asi nejprogresivnější parta v Praze, jejíž právě dokončované CD je už netrpělivě očekáváno. Pokud jste o této formaci náhodou ještě neslyšeli , vězte, že to je Kato (aka Deph z Chaozzu), Dědek (z 6 Polnic) a DJ Yoda (aka Skupla). Po jejich čistokrevném rapu bude pouštět placky Abdul Rahman 52 (Boombap.cz, ex Coltcha), takže doporučujeme, abyste se předem dobře vyspali na noc plnou tance.

Druhá scéna je tradičně věnována karibskému proudu reggae a dancehallu. Vzácným hostem večera bude Mr. Mention, originální jamajský zpěvák, hudebník a MC, jehož hlas je jako horská řeka, která nikdy nevysychá. Sami se máte na vlastní uši příležitost poznat, že to není jen reklamní slogan, ale realita (neznám nikoho, kdo v Čechách zpívá s takovým nasazením). Snad jen Daddy O Liquid A, zasloužilý DJ, příležitostný zpěvák a profesor ve škole pro DJs, jehož sety jsou čirá radost poslouchat - od reggae přes soca k latinu a zpátky ::-)

Speciálními mimopražskými reprezentanty reggae scény budou selektor Dr. X a MC Zaga propojují dancehall a hiphop v Liberci. Oproti mnoha jiným MCs Zaga zpívá zřetelně česky, takže se můžete rěšit na srozumitelné pozitivní poselství, o které v reggae snad stále ještě jde. To podpoří svým setem i Admirál Kolíbal, který vedle zpívání a pouštění desek celou akci organizuje a srdečně zve... :-)

27. 8. 2005 od 21h v klubu Cross ( Plynární 24, Praha 7), na dohled od stanice metra Nádraží Holešovice. Vstup do klubu na muziku 90 Kč, předtím film na zahrádce zdarma.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016