PARTYINFO

 

DESERT 03

Datum konání:
12.08.2005 - pátek
Místo konání:
Prostějov - Trinnity
DJs:
Machine Funck (Abu & Nailer, AON CZ), DJ Carl King (Drahany), DJ Sub_Zero (Prostějov)
Info:
http://www.discotrinity.cz...
Popis:
start 21:00, vstup 50 czk
 
 
Machinefunck v pátek v Prostějově
Dvojice Nailer a Abu v pátek předvedou svojí show na čtyři gramofony prostějovskému klubu Trinnity.
 
Rádi bychom všechny fanoušky elektronické taneční muziky pozvali 12. srpna do Prostějovského klubu Trinity, kam jsme dostali pozvání od dje Carl Kinga, který akci s názvem Desert pořádá. Od rezidenta můžeme očekávat zejména techno a to konkrétně od tribalu, hardgroove a směsky experimentálu až po breaks a oblibu nachází též v minimal technu a house či chcete-li clicks and cuts. Druhým djem bude místní Sub_Zero, od něhož můžeme očekávat spíše veselejší materiál určený pro taneční parket.

 DJs Nailer a Abu vyráží tentokrát v plné sestavě po zuby ozbrojeni čtyřmi gramofony, dvěma mixy a třemi mašinkami. Očekávat od nás můžete energický electro-techno set umíchaný z těch nejkvalitnějších ingrediencí, proložený dalšími zvukovými pochutinami jako například zvukem našich přístrojů, scratchingem, náhlými změnami rytmiky a dalšími fíglíky. Z techna se můžete těšit na švédskou ocel, oldchool hardfunk, nesmrtelné detroitské  kousky či zbrusu nové electro klenoty z UK od Nailera a na techno z beneluxu, 90´ vykopávky anglického soundu, německé vrčáky, také vkusný electroclash a oldschool electro zvuk od Abua.

 Projekt MachineFunck, který v současné době objíždí kluby po celé republice a představuje posluchačům pravověrné electro nebo energickou palbu v technosetech na 4 gramofony a 2 mixy se po tříměsíční pauze opět těší na moravské publikum, které nás pokaždé dokáže navnadit k nevšedním výkonům nejen za mixážním pultem, ale třeba i za barem.

http://www.machinefunck.wz.cz/
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016