PARTYINFO

 

RAVER´S UNITE EPISODE:IV - BIRTHDAY FLASBACK

Datum konání:
27.08.2005 - sobota
Místo konání:
Boskovice - Disco Paradise
DJs:
Southeast, Dave Fish, Luiggi Ringo, Cou-D & Baluu, Mischa, Soldik, 32nd May, Lin Hi, Voodoo Piet, T-Raidr, Nelo, Reyko, Flower, Bengi, Chesev, Ixer, Yareck, Tochy, Upeer, Croft, Mort'n.... + MC Priest (USA)
Info:
http://raversunite.wz.cz
Popis:
start 18:00, end 06-07:00, vstup 100 CZK
 
 
Raver´s Unite je zpět!
Po roční odmlce jsme pro vás na sobotu 27. srpna připravili již čtvrtý díl největší klubovky na okrese. Tento díl bude výjimečný hned z několika hledisek, ale těmi nejzásadnějšími jsou oslava 4. narozenin Freefall Crew a změna místa konání akce!
 

Čtvrtý díl nese podtitul Birthday Flashback, což samo o sobě napovídá, o čem tento díl bude. Na RU:04 se představí 21 djů, 1 live projekt a 1 MC přímo z amerického Los Angeles! Každý s djů se představí v půlhodinovém vystoupení, vyjma projektu Southeast a vystoupení Cou-Dho & Baluua, T-Raidra a Voodoo Pieta. Půjde o zcela výjimečný výlet od techna přes elektro, house, trance až po progressive, drum'n'bass, rave a happy hardcore.

Jako haedlineři se vám představí u nás velmi známý a populární DAVE FISH, který je skutečným mistrem za gramofony a nikoho z vás nenechá v klidu svou smrští směsi techna a progressivu; Luiggi RINGO z ostravského Fabricu, který nám na Progresse potvrdil, že právem patří do české progress špičky; výtečný veselý a sexy housík nám zahrají opavští COU-D a BALUU, a to bude ten pravý příval energie nad samým ránem; dj MISCHA zaválí opět svůj set rytmu pumping techna a dozajista právě on bude tou pravou masáží pro vaše těla; po půlnoci s vámi zatřese v rytmu drum'n'bass hodonínský jezdec SOLDIK, který je d'n'b residentem RUček; pohodový progressive zazní v podání brněnského LIN HIho a zcela překvapivý bude i výstup 32nd MAYe.

Největší lahůtkou a velkou ctí je nám přivítat na této výjmečné party take live projekt djů a producentů Hubisse a Jergena - SOUTHEAST! Mladá krev v české taneční scéně už řádně mává nejen domácími vodami elektronické hudby. Právě teď jim vychází deska, vystupují snad na všech festivalech a větších akcích a dá se říct, že to mají hodně dobře našláplé. Vy máte tu čest, slyšet je právě u nás na Disco Paradise ku příležitosti 4. výročí Freefallu!

Jsou to přesně čtyři roky, co se právě na Disco Paradise začala odvíjet historie Freefallu. Koncem srpna 2001 uspořádali Voodoo Piet a T-Raidr svou první party s prostým leč výstižným názvem - Trance & Techno... Tato skutečnost byla podkladem hned pro několik věcí, které se logický odvíjí na této připravované UNITE. 1) změna místa RUčka - pravděpodobně navždy opouštíme boskovickou Sokolovnu a přesouváme se do velmi útulného klubu PARADISE, který nám snad na dlouho bude tím pravím rájem. 2) Raver's UNITE 4 = oslava 4. narozenin Freefall Crew; a 3) Voodoo Piet i T-Raidr si pro tuto příležitost připravili "narozeninové" sety. VOODOO PIET zahraje set v rytmu rave a happy hardcore. Můžete se už teď těšit na pecky, na kterých jsme vyrůstali. Nebudou chybět starý vály od Prodigy, Marushy, Dj Hooligana, Westbama, Hardsequencera a dalších. T-RAIDR naopak zahraje reflection trance set, kde uslyšíte starší tranceové tracky např. od Paul van Dyka, Tiesta, Push, Goryuelly, Perpetuous Dreamera a dalších. Oba sety budou pěknou vzpomínkou na doby minulé... Doufáme, že vám to příjde k chuti!

Je nám ctí na RU:04 představit také svitavského techno dj TOCHYho a našeho výborného přítele, kamaráda a kolegu dje UPEERa, který zahraje veselý clubhouse set. Lin-up kompletuje zbytek Freefall-DJs, čili NELO, FLOWER, REYKO, BENGI a CHESEV; pozvání přijali také kolegové z Disharmonicu - elektromág IXER s elektro/tranceový jezdec YARECK a nemohou chybět ani kamarádi CROFT s MORT'Nem, členové MULTIVITAMIN ASS*, kteří nám tentokrát opět naservírují výtečné a svižné techno v podání Crofta a veselý house až techno v podání Morťáka.

Celým večerem bude provázet za mikrofonem výtečný Američan MC PRIEST z Los Angeles! Nebuou chybět ani Gogo tanečníci a tanečnice, narozeninová výzdoba, videoprojekce, posílený zvuk, narozeninové občerstvení, fotbálek, 2x bar + zahrádka, nově zrekonstruovaný interier a pohodová muzika!

Kompletní informace najdete na webovce http://raversunite.wz.cz!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016