PARTYINFO

 

TECHNOLOGIES

Datum konání:
17.09.2005 - sobota
Místo konání:
Děčín - pivovar
DJs:
Techno stage - Inigo Kennedy (Asymetric/UK), Monotype (techno.cz/AON), Ginger & Daho (Nula2), Franke (Basswave), Pete Dark (DCGround)
D'n'B stage - Philip TBC, MKS (Eastek), Kauer (Eastek), Soopy Mood + H315 (DCGround), MC Juglabber (DCGround), K.Seek + Vibe-zoom (DCGround), VJ Coog (www.coog.org)
Info:
info@technologies2005.tk
Popis:
VJ Coog (www.vjcoog.org), 2x projekce, 2x laser, pivní stan, grilbar
kontaktní tel.: +420 608 808 660
start 20:00, konec 06:00, vstup 150 CZK
 
 
Technologies 2005 v pivovarském sklepení v Děčíně
Technologies 2005 už za týden v děčínském pivovaru
Po Děčíně je několik plakátů, které jsou označeny jako "Zrušeno", ovšem není tomu tak - akce Technologies 2005 je stále v přípravě a proběhne v sobotu 17.9. dle plánu. Pokud možno šiřte prosím tuto informaci dále...
 

Jde již o druhé pokračování taneční akce v neobyčejném prostoru pivovarních sklepů s kvalitními DJs, letos i se zahraniční účastí v osobě Iniga Kennedyho (Asymmetric/UK), který v tento den slaví své narozeniny.

Další a doufáme že i příjemnou novinkou této akce je změna zaměření druhé stage, na které dostane nemalý prostor drumandbass a jungle, takže mrkněte na line-up, který je letos opravdu šťavnatý.

Tři stylové sklepní prostory, ve kterých budou umístěny dvě stage, bary s nabídkou speciálních drinků, nebo třeba stolní fotbálky.

V hlavním prostoru vás čeká extremní světelná show, projekce na dvou plátnech, dva zdroje laserových paprsků. Novinkou letošního pokračování jsou hlavně chill-outové venkovní stany s grillbarem a hojným přísunem pivních tekutin. Technologies se právě stává vaší součástí - a proto snižujeme cenu za vstup a krátíme cestu přístupu - tentokrát přijďte hlavní bránou.
Nezapomněli jsme také zajistit v dostatečném počtu hlídaná parkovací místa uvnitř tohoto areálu.

Více info najdeš na webu www.technologies2005.tk

Takže ještě jednou - Technologies - nic míň a určitě něco navíc!

www.technologies2005.tk
info@technologies2005.tk

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016