PARTYINFO

 

MOVEFEST - EUROCONNECTIONS

Datum konání:
15.09.2005 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Akropolis
DJs:
Arkin Allen, Kaliyuga Sound DJs, Blue
Live:
Mercan Dede (TUR/CAN), Camael (CZ)
Info:
http://www.movefest.info
 
 
Festival Move začíná už dnes
Dnes v Praze začíná kulturní festival Move, který je orientován především na současnou městskou "avantgardní" kulturu. Potrvá až do soboty 17. září a v jeho rámci můžete v několika pražských klubech vidět koncerty Mercan Dede, Ohm Square, High Tone, Lycosia a mnoha dalších.
 

První ročník festivalu MOVE bude zahájen dnes 15. září v Paláci Akropolis koncertem Mercana Dedeho s předkapelou Camael. Festival bude probíhat v předních pražských klubech a potrvá až do sobotní noci.

S potěšením oznamujeme, že dnes 15. září bude zahájen festival MOVE. V rámci festivalu se představí desítky zajimavých hudebníků a umělců. Nebude chybět doprovodný program včetně Mistrovstí v Djingu v Abatonu a Vj battlu v Matrixu.

Na webových strankách festivalu MOVE www.movefest.info najdete více informací o aktualním programu a jednotlivých klubech: Abaton, Cross, El Puerto, Guru, Kain, Matrix, Palác Akropolis, Rock Café a Roxy. Poslední noc 17. září můžete využít festivalové speciality a projet všechny kluby naším festivalovým MOVEBUSEM. Autobus bude pro návštěvníky festivalu zdarma. Pokud si zakoupíte vstupenku na jakoukoli sobotní akci festivalu MOVE (17.9.), vstupenka bude po 22 h platit na vstup do všech ostatních klubů v rámci festivalu (s vyjímkou ITF – Abaton sleva 50%).

Nenechte si ujít vystoupení skupin: Mercan Dede (CAN/TUR), M83 (FR), Ohm Square (CZ), Le Peuple d l´Herbe (FR), High Tone (FR),The Gift (PORT), Soldout (BEL), Dead Sexy (USA), Lycosia (FR), Asyl (FR)
a djs: Wildchild (UK), MC R-Vee, Rob Hall (UK), Mat Core (UK), Mr6 (UK), Babe LN, Stanzim, Philip TBC, Suki, Kaplick, Saku a mnoha dalších...

 
Mercan Dede vystoupí na festivalu Move
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016