PARTYINFO

 

COMPACT BASS

Datum konání:
14.10.2005 - pátek
Místo konání:
Olomouc - A.M.C.
DJs:
Marko Nastic (Cro), Pavel Krejdl (Techno.cz), Kaisersoze(G-production), Rawent (Depo9), Proovan (Depo9), Michael Scuberman ( Mosp.info ), Xtr vs. Wizard (Oh la la agency)
Info:
martraw@seznam.cz
Popis:
vstup 169 czk
Line-up:
20:00 - Michael Scuberman
21:30 - Proovan
23:00 - Rawent
00:30 - MARCO NASTIC
02:30 - Pavel Krejdl
04:00 - Xtr vs. Wizard
05:30 - Kaisersoze
 
 
Compact Bass: Marko Nastic - biografie
Marco Nastic zahraje v říjnu v Olomouci
V pátek 14. řijna se bude konat v pořadí již třetí díl taneční párty Compact Bass.
 

Po velmi úspěšných dvou dílech je pro Vás připraven nový, vetší prostor a těšit se můžete na špičku domácích djs, kterou okoření nejžádanější chorvatský dj. Místem konání je olomoucký AMC-klub, bývalý S-klub. Kapacita prostoru je do jednoho tisíce lidiček. Připraven pro Vás bude opět kvalitní a hutný sound systém, spolu se světelnou a laserovou show. Vše vypukne již v  19:30 hod.

Hlavní hvězdou párty bude nejžádanější chorvatský dj Marco Nastic, který stal, spolu s Dejanem Milisevicem, u zrodu taneční scény v Chrovatsku. V roce 1998 byl vyhlášen nejlepším djem roku. Byl první v Jugoslávii, kdo vyzkoušel a úspěšně odehrál sety ze tří a čtyř gramofonů. Léta 99 až 2000 mu přinesla neskutečné množství 500 bookingů. Marko pracuje v současné době převážně na sólo projektech, vydává u světoznámé Recycled Loops Urose Umeka, remixuje pro významné producenty, podílí na diskografiích mnoha důležitých značek. V uplynulých letech jste jej měli možnost slyšet na akcích typu Orion Hall, Creamfields a podobných.

Z domácích djs se můžete na zástupce bookingu techno.cz, Pavla Krejdla, který byl jedním z prvních našich techno djs. Pavel je znám svou výtečnou technikou mixovaní a skladbou jednotlivých tracku do svých euforických setů. Dalším domácím djem je všem velmi známý dj Kaisersoze, který je v Olomouci jako doma. Není třeba Vám ho více představovat. Jeho sety jsou plné originality a tajemných zvratů. Jeho djsky talent se odráží na jeho vystoupeních ve všech domácích klubech, tak i na velkých tanečních parties, jako jsou Creamfields, Orion Hall, Citadela a nespočet dalších. Svou účast splní i olomoučtí djs bookingu Depa 9 Rawent a Proovan, kteří se na minulých dílech představili ve svém výtečném setu ze čtyř gramofonů. Po delší odmlce se představí se svými sólo sety. Celou párty uvede do chodu v Olomouci všem známý dj Michael Scuberman, který je resident párty Bubbles a promotérem open air festivalu Sunstorm, který má za sebou úspěšný první ročník. Line up párty završují djs Xtr a dj Wizard, kteří se v Olomouci premiérově představí se svým setem ze čtyř gramofonů. Jejich agentura nese název Oh la la.

Nezbývá nic jiného, než si ještě připomenou datum 14.října.
Všichni posluchači kvalitní techno music jste srdečně zváni a věříme, že budete minimálně stejně spokojení, jako na minulých dílech Compact Bassu. 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016