PARTYINFO

 

DNB LEAGUE

Datum konání:
14.10.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
MC Det (UK), Katcha, Suki, Beast67, Yukimura, Shin, Rich
Info:
http://www.dnbleague.com
Line-up:
20:00 - 21:30 Dieda
21:30 - 23:00 Rich vs. Shin
23:00 - 00:30 Yukimura vs. Suki
00:30 - 02:00 mc DET (Suki + Yukimura)
02:00 - 03:30 Katcha
03:30 - 05:00 Beast 67
05:00 - 06:00 DNB league battle for all
 
 
DNB League s MC Detem už tento pátek
Už zítra propukne v žižkovském Matrixu speciální launch party nové oděvní značky DNB League, na které vedle domácích borců vystoupí i známý britský MC Det. Kromě toho bude posílen soudnsystem, světelný park i bary, takže to vypadá na příjemný večírek. Nezapomeňte, že do 22 hodiny je zvýhodněné vstupné!
 

První série oblečení DNB league je již v prodeji na internetu na adrese http://shop.badpoint.cz a v nabídce jsou 3 pánská a 3 dámská elastanová trička, mikina a baseballová čepice. Domovská stránka značky DNB league je www.dnbleague.com.

Na uváděcí party DNB league poprvé v ČR uvede legendu junglové MC scény, jímž je anglický  MC DET. Na scéně působí již 15 let a má velké zásluhy na zrovnoprávnění MCí s DJi.
MC DET je i producentem, má za sebou vůbec první MC album v historii Out of Det a nedávno vydal dlouho očekávanou desku Knights of the MC´s, která významně ovlivňuje chápání drum&bassu veřejností . Na ní spolupracoval s osobnosti jako MC Fats, Dynamite MC, Shabba D, Fearless, Skibadee, Ragga Twins, Brockie, Hype, Ed Solo. MC DET je znám i svým pětiletým působením v kultovní kapele Red Snapper.

Dalším vzácným hostem večera je djka Katcha a na DNB league party dále vystoupí se speciálními ligovými back to back sety dvojice djů Yukimura (Sound One) a Suki (Sound One, Lir, Drumstation), Rich (Bass Beast) a Shin (Gardenzitty elders), line-up doplní Beast 67 (Drumandbas.cz) a Dieda (Dread beat squad).

MC DETa budou za gramofony podporovat Yukimura a Suki, DET slíbil přivézt vlastní verze jeho největších pecek a po vlastním vystoupení by měl rýmy doprovodit i část setu djky Katchy.

Vstupenky jsou v předprodeji za pouhých 100Kč (+ poplatky max. 10 Kč), na místě pak 150 Kč. Obchod Maximum Underground připravil promo akci, v níž nabízí balíček CD + lístek na akci za 500 Kč. Krom alba  Knights of the MC´s se promo vztahuje i na všechny CD skupiny Red Snapper, kde MC DET působí.

Předprodej je na pultech obchodů: Maximum Underground, Jilská 22, P1, TSP records, Školská 26, P2, Parazit shop, Dlouhá 33 (Roxy), P1 a Palác Akropolis, Kubelíkova 27, P3.

Party podporuje POMI, board a ski shop, jehož prodejna je pod schody od Paláce Kultury, Slavojova 10, Praha 2, na netu www.pomi.cz a dále firma Maxistore, obchod s djskou a zvukovou technikou v Bořivojově ulici 57 na Žižkově, www.maxistore.cz, diky které se na této akci objeví snad nejlepší světelný park za existenci Matrixu.

www.dnbleague.cz

 
DNB league v Matrixu s MC DETem – předprodej zahájen Profil: MC DET DNB League: nová značka oblečení pro volný čas

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016