PARTYINFO

 

WONDERBEAT BIRTHDAY

Datum konání:
24.09.2005 - sobota
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Kaisersoze (G-production), Efotan, Bába, Crash (all wonderbeats), Bret (LQD), Greg, Halama, Zwooky (all Tektoys)
 
 
Wonderbeat DJs oslaví narozeniny v Liquidu
Wonderbeat slaví druhé narozeniny
Wonderbeat slaví druhé narozeniny a při této příležitosti pořádají party, jejímž tahounem je Kaisersoze.
 

Slavíme své druhé narozeniny, takže akce budou pravděpodobně dvě :-) Na první z nich se můžete těšit v sobotu 24. září. Proběhne v příjemném libereckém klubu Liquid. Jako hlavního hosta jsme společně s vedením Liquidu vybrali matadora české techno scény, kterým není nikdo jiný než dj Kaisersoze. Kdo jiný, než dramaturg akcí Orion Hall a jedna z hlavních postav G Production (dnes United Music po spojení s JPA), by Vám měl předvést ten pravý techno sound. Tak, teď už víme, že hlavní náplní večera bude techno muzika. Na hlavní stagei dále vystoupí Wonderbeat agency djs: Bába, Efotan, Crash. Line up doplní místní dj Bret.
 
Wonderbeat birthday ale nebude pouze o techno muzice. Je pro Vás připravena i druhá stage. Na druhém, spodním patře budou ke slyšení rytmy house a breakbeat music. Zde zahrají pražští Tektoys djs: Greg, Halama, Zwooky.

Těšíme se na Vás na všechny 24. září v Liquidu.

Dj Kaisersoze - biografie

Přední český techno DJ, jediný resident Orion Hall, duše projektu Vortex, hlava agentury G Booking, pravidelný host klubových i velkých parties po celé republice i v zahraničí. Jako Aleph se věnuje minimal tech/house/click music. Kaisersoze je jedním z prvních moravských techno DJs, byl u pravěkých pokusů o parties v legendárním olomouckém klubu Nausea (později Depo No.8 a ještě později Depo9) s názvem Mouse Parties, účastnil se skvělých akcí ve studentském S-klubu v Olomouci, stal se jedním z prvních residentů tzv. house kapličky alias Depo No.8 Inspirováni jeho jménem, dali majitelé klubu název jeho pravidelné noci Hungarian Techno :-) Z obyčejné klubovky se během jednoho roku stala nejnavštěvovanější akce klubu a její pověst brzy překročila hranice města a kraje, mezi návštěvníky se objevili i brněnští clubbeři a s nimi i majitel agentury Lunar, který nabídl KS členství v bookingu.

Právě mohutně rozjíždějící se stroj české techno scény produkoval řadu velkých i malých parties a tak si KS postupně zahrál v klubech a na ravech po celé zemi, pravidelně vystupoval jak v domovském Depu, tak v mnoha dalších klubech Radost FX v rámci Overthere, Roxy na akcích jako Mega a dalších, Barumba na vyhlášených Technox, hrál na kultovních Citadelách, Bassblasterech, nezapomenutelných Bluenation v Plzni, Supersonic Garage v Brně, zlínských … In The House a festivalech Mácháč, Summer Of Love, Cosmic Trip, Lucky People Centre, Open Air Fields, Hradhouse, Creamfields, BeeFree na Křižíkově fontáně nebo nultém ročníku hybernujícího festivalu Loop.  

Kaiser absolvoval také řadu výrazných vystoupení v zahraničí, hrál pro slovinský Sub Sub Club, španělskému klubu One v Madridu, v Nově v Linzi a Cazinu a Tunnelu tamtéž, představil se ve vídeňském Flexu a Kashmiru v Budapešti, zahrál si na velkých akcích Atomage v Srbsku, Gazometer a Biosphere ve Vídni, zahajoval May Day v Maďarsku.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016