PARTYINFO

 

MICHAEL BURIAN & FRIENDS

Datum konání:
23.09.2005 - pátek
Místo konání:
Roudnice nad Labem - Sportovní Hala pod Lipou
DJs:
Michael Burian, Lucca, Orbith, Joel Einhorn, Jerky M, A-Man, Texx, Chris Sadler, Tráva, Andrey
Info:
http://www.burian.poslouchej.net
j.osoba@centrum.cz
Popis:
předprodej v síti Ticketpro za 190 czk s poplatkem
 
 
 
Michael Burian & Friends: poslední informace
Další informace k párty Michael Burian & Friends
Příští pátek se ve Sportovní hale pod Lipou v Roudnici nad Labem uskuteční akce, na které bude hrát hlavní roli náš nejpopulárnější DJ společně se svými hosty. Přečtěte si jaké technické vychytávky pro vás připravili pořadatelé.
 

Už příští pátek vypukne první díl mega párty Michaela Buriana a jeho přátel ve Sportovní Hale v Roudnici nad Labem, a tak je ten správný čas, přinést o akci další informace a zajímavosti.

Ve Sportovní Hale má Rico Production za sebou již uspořádanou afterparty k Carl Cox festivalu a i přes výborný mejdan na 23.9. chystají hned několik  zásadních vylepšení pro zajištění co nejlepšího požitku z párty. Mimo silného line upu, do kterého na poslední chvíli přibyl Američan Joel Einhorn,  bude na akci nainstalován unikátní tříbarevný laser, který nemá v ČR obdoby. Tento zeleno-červeno-žlutý laser o výkonu 500mW dovede udělat z párty mega show. Zvuková aparatura bude 16 kW, což v halách rovněž představuje špičkové ozvučení. Zcela nově a unikátně je  řešené pódium a světelný park. Těšte se na  speciální dekorace vyrobené pro tuto párty. Celá akce bude navíc ve spolupráci s HBO zaznamenána na DVD.

Lákadlem hlavní stage bude zcela rozhodně tříhodinový set rezidenta Michaela Buriana, ve kterém premiérově chystá několik překvapení, jak už i naznačil v rozhovoru pro rave.cz. Druhá stage pro změnu nabídne klubovou atmosféru s houseovými a progressive rytmy především v podání Trávy, Joela Einhorna a Chrise Sadlera.

Určitě se už na tuhle celou show nemůžete dočkat :-) Nevadí -  Michael připravil na na tuto sobotu Warm up na Evropě 2 v pořadu Dance Extravaganza od 20hod.

V příštím týdnu ještě nabídneme praktické informace o  dopravě, ubytování, afterparty apod.

 
Michael Burian&Friends: další soutěž o volné vstupy Michael Burian & Friends: soutěž o volné vstupy a CDs Nová rezidentní noc Michaela Buriana v Roudnici

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016