PARTYINFO

 

MICHAEL BURIAN & FRIENDS

Datum konání:
23.09.2005 - pátek
Místo konání:
Roudnice nad Labem - Sportovní Hala pod Lipou
DJs:
Michael Burian, Lucca, Orbith, Joel Einhorn, Jerky M, A-Man, Texx, Chris Sadler, Tráva, Andrey
Info:
http://www.burian.poslouchej.net
j.osoba@centrum.cz
Popis:
předprodej v síti Ticketpro za 190 czk s poplatkem
 
 
 
Michael Burian & Friends: poslední informace
Přinášíme poslední praktické informace před páteční akcí Michael Burian & Friends, která se uskuteční ve sportovní hale v Roudnici nad Labem. Kromě detailů o připravované afterparty se dozvíte jak se dostat na místo, kde se ubytovat a kolik na místě zaplatíte za vstupenku.
 

After párty

Někteří z nás jsou zvyklý, především po významnějších akcích, se přemísťovat na k nim pořádané after párty a v mejdanu dále pokračovat. Jelikož první díl akce Michael Burian and Friend je za významnou akci považován, nebude tomu ani zde jinak!  After párty začne v 6:00hod a skvělou zprávou pro všechny, kteří se rozhodnou pokračovat je, že nebudou muset při přemístění vynaložit ani trochu své drahocenné energie, protože v 6:00hod, kdy se uzavře hlavní stage, se jen přesunete na "nekončící" klubovou Poslouchej.net stage, která bude naplno dunit až do poledních 12hodin. Meteorologové navíc slibují hezké počasí, takže pokud si rádi užíváte after atmosféru v trávě na sluníčku, čeká tu na vás velmi příjemné travnaté prostředí mezi sportovní halou a břehem Labe. O hudební produkci after párty se budou po celou dobu starat sladěný djs z jednoho stáje, konkrétně Andrey, A-Man, Jerky M a Mik-e, kteří Vás i tímto zvou  na energický house, progressive a tech-house.

Line up:
6:00 – 7:30 Jerky M
7:30 – 9:00 A-Man
9:00 – 10:30 Mik-e
10:30 – 12:00 Andrey

Kromě informací o after párty přidáváme také praktické informace jako jsou "jak se do Roudnice dostat, kde zaparkovat, nebo kde případně přespat. A také nejdůležitější info -  vstup na místě 230Kč!

Doprava: Roudnice nad Labem leží na dálnici D8 což je jak hlavní silniční i železniční tah Praha - Ústí nad     Labem, takže lze se na místo dopravit velice pohodlně autem, autobusem i vlakem. Spojení hromadné     dopravy zjistíte na www.idos.cz V případě dopravy vozem bude zajitěno velkokapacitní a plně organizované parkoviště hned před sportovní halou.

Ubytování: info a rezervace na www.bk.roudnice.net nebo www.podlipou.cz
hotel: čtyřlůžkové pokoje - 1 osoba 170Kč/noc , 4 osoby 600Kč/noc
penzion: čtyřlůžkové pokoje - 1 osoba 350Kč/noc , 4 osoby 1000Kč/noc
ubytovna: 1 osoba 150Kč/noc
kemp: 1 osoba 50Kč/noc

 
Další informace k párty Michael Burian & Friends Michael Burian&Friends: další soutěž o volné vstupy Michael Burian & Friends: soutěž o volné vstupy a CDs Nová rezidentní noc Michaela Buriana v Roudnici

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016