PARTYINFO

 

PROGRESSIVE

Datum konání:
09.09.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Paradogs - Karlovy Lázně
DJs:
special guest: DJ Tomcraft (Kosmo rec./D)
Martin Gredner, Ian Blond
Line-up:
21:00-01:00 martin gredner
01:00-03:00 TOMCRAFT (Kosmo rec./D)
03:00-05:30 Ian Blond
 
 
Tomcraft v pátek na Progressive v Paradogsu
Další pokračování oblíbené party Progressive klepe na dveře. Rezidentní DJ Martin Gredner si tentokráte jako hosty pozval Tomcrafta a Iana Blonda. Nabízíme vám biografie obou posledně jmenovaných DJs.
 

Pamatujete si na nezapomenutelnou atmosféru předprázdninového Progressive s rezidentem Martinem Grednerem a ATB?

Ano, prázdniny utekly jako voda a Progressive team je připraven se rozjet na plné obrátky!! Martin Gredner se už po vydařených letních festivalech těší do pražské "rezidence"! Jako obvykle má připraveno množství vynikající progressive hudby a skvělé nálady! Všichni, kteří si budou chtít poslechnout Martinův aktuální sound, mohou navštívit stránky www.martingredner.com a stáhnout si jeho nový set My Case 4! A kdo jsou hosté noci Progressive?

Povězme si něco o djs TOMCRAFTOVI a IANU BLONDOVI

Hlavní host noci se prosadil jako jeden z nejlepších producentů tech-houseové scény v Evropě.
Thomas Brückner, také známý jako TOMCRAFT, proletěl během posledního roku různými hitparádami, zvláště se svým nově vydaným hitem „LONELINESS“.

Kromě toho, že je TOMCRAFT producentem nejrůznějších hitparádových hitů, prosadil se s bezkonkurenčním úspěchem také jako mezinárodně vyžadovaný DJ. To se potvrdilo při vystoupeních v Německu v MAYDAY, LOVE PARADE, ENERGY, NATURE ONE a dále také při mezinárodních vystoupeních v USA (New York, Miami, San Francisko atd.), Kolumbii, Austrálii, Novém Zélandu, Japonsku a v Evropě - od Istanbulu až po Estonsko.

Jako prodejní jednička mnichovské nahrávací společnosti „KOSMO RECORDS“, je TOMCRAFT zodpovědný za produkci a za hitparádové hity. Společně se svým producentem Robertem Bormannem, známým také jako ENIAC, vytvořil TOMCRAFT hity jako „THE MISSION“, „THE LORD“ se Samuelem L. Jacksonem a „THE CIRCLE“, jež byl na televizním kanálu PRO 7 použit jako upoutávka na TV seriál „AKTA X“. Ostatní zahrnují například „SILENCE“, „PROSAC“, „OVERDOSE“ a také poslední hit „LONELINESS“, který je na prvním místě britských hitparád. V roce 2001 byl v kategorii nejlepší taneční výkon TOMCRAFT nominován na cenu ECHO AWARD. Mezi jeho další remixy patří například SIMPLE MINDS „SPACEFACE“, QUEEN & VANGAURD „FLASH“, BBE „7 DAYS AND 1 WEEK” a PURETONES „STUCK IN A GROOVE“.

V německé hitparádě slavil minulý rok úspěchy se singlem „LONELINESS“, který se držel 10 týdnů mezi 10 nejúspěšnějšími hity DDC-hitparád a z toho byl 7 týdnů na prvním místě. Také tento rok Tomcraft bodoval v Top 10 hitparádách „Media-Control-Charts“ a v britských hitparádách si to namířil přímo na první místo. I jeho poslední hit „INTO THE LIGHT“ prorazil do současných hitparád.
parties jak v Čechách, tak i v zahraničí.

A další host dj Ian Blond?

Bylo mu 19 let, kdy si poprvé zkusil roli Dj, když zaskočil za kapelu na
jedné bezvýznamné akci. Od této doby 1990 se věnuje hudbě už pravidelně nejenom jako koníčku, ale především jako hlavní pracovní činnosti. Už od prvopočátku se zajímá nejen o djing, ale i o vše kolem, co souvisí s problematikou hudebního průmyslu. Jako každý mladý Dj okoukával umění starších umělců, od kterých se snažil pochytit, jak na to. Začal pomalu mixovat nejen z vinylů, ale i z CD a to hlavně na diskotékách. Tam si jeho
talentu všiml majitel klubu v německém Dortmundu, který po něm chtěl, aby hrál trance a techno u kterého zůstal i po návratu zpět do rodné Ostravy, kde se pomalu rozjížděla taneční scéna, a to hlavně díky klubům Cihelna a
T.N.T. Ale první opravdová ostravská house party proběhla v roce 1995 v klubu Rotunda, u které samozřejmě byl, tentokrát však ještě ne jako Ian Blond.
Tohle mu ale nestačilo, a tek tento guru ostravských party otevírá vlastní klub, ve kterém prosazuje nové hudební trendy a zaslouží se o rozkvět taneční scény na celé severní Moravě. V roce 2000 mu nabídl majitel nově otevřeného klubu Fabric rezidenturu, kde začal hrát nejen techno, ale čím dál více i house, který je mu asi v současné době nejbližší. S polu s dj Hydem zde založil populární noc Luxus, na které se vystřídala kompletní
špička umělců labelu Kanzleramt. Styl hudby, kterou hraje, se jen těžko zařazuje, protože mu jde především o dokonalé pobavení lidí, ale i přesto v jeho setech převažuje house, který pestře střídá s tranceovými a brekbeatovými prvky. Jeho oblíbené labely jsou např. Automatic, Release nebo NRK.V současné době hraje jak v malých klubech po celé Evropě, tak i na velkých Open Air festivalech, jako jsou např. Creamfields nebo Global. Tam si zahrál před takovými jmény, jako jsou Roger Sanchez, Layo and Bushwacka nebo Justin Robertson, který patří zároveň i k jeho oblíbeným producentům.

Nebude také chybět špičkový sound a nejlepší světelná show, která v kombinaci s vynikajícími výkony všech dj´s dává tušit výborný zážitek, zkrátka to bude v PARADOGSU skvělý mejdan!!
Uvidíme se tedy 9.9. v Karlových lázních!!:-)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016