PARTYINFO

 

KAMIKAZE IBIZA NIGHT 10 (IBIZA GAME OVER)

Datum konání:
27.10.2005 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Face 2 Face
DJs:
girls main stage: Natasha Urman (Reactor Sound System/Russia), Ladida, K.Sandra, Elite, Miss Beaxka
boys second stage: P1oneer (Latvia), Chris Sadler, Pluto, Los Adamos, Madman, Raju
Popis:
vstup holky 50 CZK, kluci 200 CZK
Line-up:
main girl‘s stage:

21.00 – 23.00 – E-Lite
23.00 – 00.30 – Ladida
00.30 – 02.30 – Natasha Urman
02.30 – 03.30 – K.Sandra
03.30 – End - Miss Beaxka

Second Boys Stage:

21.00 – 22.00 – Los Adamos
22.00 – 23.30 – Chris Sadler
23.30 – 01.00 – Pluto
01.00 – 02.30 – P1oneer
02.30 – 03.30 – Raju
03.30 – End - Madman

 
 
Ibiza Night 10: poslední informace
Historie party Ibiza Night
Desáté pokračování znovuzrozené Ibiza Night proběhne v klubu Face to Face už 27. října a u této příležitosti vám nabízíme pečlivě sepsaný výčet všech akcí, které se dodnes pod tímto jménem v Praze a okolí odehrály.
 

Trocha nostalgie aneb historie party Ibiza Night.

Zdravím všechny příznivce klubové hudby. Pokud si chcete osvěžit paměť, nebo jen zavzpomínat na pořádně prokalené mejdany, ponořte se semnou do tohoto čtení, které se Vám to pokusí usnadnit.
Pamatujete si ještě na IBIZA NIGHT 1 v bývalé závodní jídelně ČKD ???

Možná by Vás ale zajímalo jak celý název vznikl. Proč IBIZA NIGHT když se na těchto akcích hrálo převážně techno a electro? Jen málokdo ví, že úplně první předchůdce IBIZY byl v pražské MECCE.
Dj BEAX jako organizátor celé serie chtěl pořádně oslavit své dvacáté narozeniny. K tomuto účelu se výborně klub MECCA hodil. Jenže koncept klubu MECCA byl postaven na pozitivních houseových vlnách. proto Dj BEAX nazval akci jménem IBIZA NIGHT a mohl se chopit produkce. Ačkoliv se na akci hrálo TECHNO, přišlo mnoho lidí a nikdo si nestěžoval. V MECCE se konala ještě IBIZA NIGHT 2 a 3 ale poté díky rozdílnému názoru na hudbu se dj BEAX s klubem MECCA přátelsky rozešel. BEAX však povzbuzen atmosférou hledal způsob jak se realizovat i nadále.

A tak vznikla první velká IBIZA NIGHT jak si jí mnozí pamatují. Hala ČKD praskala ve švech i když party byla postavena převážně na djích z Čech. Beax jako promotér našel skulinku a vycítil, že počátek ledna je měsíc kdy promotéři spějí. Totéž  se však nedalo říci o tancechtivých party people. Lednový termín zabodoval. Psal se rok 2001.

IBIZA NIGHT 2 na sebe nedala dlouho čekat. Na konci prázdnin v srpnu, přesně půl roku od první IBIZY proběhla v KC KARLOV v Benešově u Prahy. Headlinerem byl poprvé do Čech pozvaný FAT BOY TIM.
Třetí akce IBIZA NIGHT 3 byla opět v ČKD ELEKTROTECHNICE. Jednalo se o poslední party v tomto prostoru. Zde se objevil originální prvek – soutěž před party o 10 000 korun, uhodni místo konání akce. Headlinerem byl německý mistr WET AND HARDU – OLIVER KLEIN. z ohlasů navštěvníků a jejich vzpomínek lze objektivně říct, že v celé serii IBIZA NIGHTS je právě tato akce nejúspěšnější a nejvíce vzpomínanou.

IBIZA NIGHT 4 byla opět v KC KARLOV s britským duem SHARP BOYS. Každý kdo na této party byl si pamatuje performance mistrů z Děčína aneb MUMIE a LÉTAJÍCÍ ČESTMÍR.
IBIZA NIGHT 5 mění své místo konání a přesouvá se do prostoru ABATON. Headlinerem byl onehdy MIJK VAN DIJK, který byl přijat velmi kriticky.

IBIZA NIGHT 6 se stala největší akcí z této řady. Loděnice v Libni vzalo útokem na 4500 lidí. Lidi co chtějí vzpomínat v dobrém pamatují na super nízkou cenu vstupného a skvělou atmosféru a ti druzí vzpomínají na nedostatek tepla :). LEDEN ukázal svou drsnější tvář. Psal se rok 2003 a na akci vystoupil THOMAS SCHUMACHER a NATASHA URMAN.

IBIZA NIGHT 7 – Opět ABATON a tahoun z Francie ELEKTROMÁG dj HACKER. V ABATONU se usadila i

IBIZA NIGHT 8 kde se objevil specielní peněžní systém. Zde se platilo bankovkami s portréty všech djs. Samozřejmě i normálními penězi, avšak s naší měnou to bylo levnější :). Headlinerem byl dj HARDCELL a šlo o nejtvrdší IBIZU v historii.

Deváté pokráčování bylo již ve FACE TO FACE s mistrem BEN LONGEM ze SPACE DJ’Z.

Desátá a jubilejní IBIZA NIGHT je připravena již na 27.10. a POZOR !!!!! Vstupné je tentokrát doslova na hraně možností – kluci to mají za 199 a holky za 50 korun.
Info o djích kontroluj v Party listu TECHNA CZ.

Akce KAMIKAZE IBIZA NIGHT 10 se bude konat opět na štvanickém ostrově v klubu FACE TO FACE, který po své nedávné rekonstrukci spodního patra pojme až 2500 návštěvníkků.

Těšíme se na Vás.

 
Desáté pokračování Ibiza Night Ibiza Night 10 koncem října ve Face To Face

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016