PARTYINFO

 

EVOLUTION SPECIAL

Datum konání:
10.09.2005 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Andrew K (GR), Tomas Haverlik (SK), Martin Gredner, Vik
Popis:
laser, lighstick dekorace, 8 kW sound, posílený světelný park, ovocné & čokoládové bary, CD ke vstupu zdarma
 
 
Narozeniny Evolution ve Fabricu
Party Evolution oslaví ve Fabricu narozeniny společně se svým rezidentním Djem Martinem Grednerem. Hlavním hostem tohoto speciálního dílu oblíbené ostravské klubovky bude řecký DJ Andrew K a Slováci Tomáš Haverlík s Vikem.
 

10. září oslaví Martin Gredner narozeniny!!!!!!!
Ne vlastní, ale své rezidentní noci Evolution, která se po svém ročním úspěšném fungování představí ve speciální edici EVOLUTION SPECIAL!!!!!!

Noc Evolution se zaměřuje na propagaci progressive house a trance a neustále hromadící se  pozitivní reakce a ohlasy dávají tušit o kvalitách této noci a dj´ s , kteří se jí účastní.
Vždyť  doposud si Martin Gredner pro Evolution vystačil jen s CZ a SK djs a pokaždé měla noc vynikající úroveň!
Sobota 10.9. bude v něčem trochu jiná.Kromě pozměněného názvu EVOLUTION SPECIAL, bude line up opravdu hvězdný a vystoupí djs světové kvality!

Martin Gredner si na na oslavu narozenin pozval světová esa Andrew K z Řecka a premieru v Ostravě si odbyde další hvězda ze Slovenska Tomáš Haverlík!
Pozvání přijal také slovenský Dj Vik, který je ve Fabricu velmi populární a na Slovensku patří mezi progresivní smetánku.

Vše podstatné o všech účastnících se dozvíte ve speciálních článcích, ale ve stručnosti jen můžeme připomenout, že Andrew K je vycházející, producentská,  světová hvězda, patřící ke špičce na extrémně silně obsazené řecké progresivní scéně!Má na kontě několik vydaných singlů a remixů a ve svých setech velikou zásobu mnoha dalších, čekajících na vydání!
Má svou vlastní radio show, která se jmenuje Space Ride, kde jeho hosty jsou hvězdy jako například Flash Brothers  či Ozgur Can.

Tomáše Haverlíka netřeba dlouze představovat, i když u něj je stále o čem psát.Tenhle neuvěřitelně aktivní a pracovitý člověk, který byl v minulosti členem projektu Tkáč and Haverlík(tuto dvojici jste mohli slyšet třeba v Praze společně s dj Tiestem), se nyní sólově věnuje své kariéře jako producent a dj.Tomášova hvězda jde stále nahoru a máme to štěstí, že nám kousek za hranicemi roste progressive star budoucnosti.
Tomáš Haverlík si odbyde v Ostravě premieru  a moc se k nam těší!Jeho set bude plný dynamiky a emocí, nebudou chybět éterické vokály a můžete se těšit na nejednu novinku z Tomášovy hudební kuchyně!
Dj Vik  se v Ostravě představil již 2x a pokaždé skvěle pobavil všechny přítomné.Jeho doménou je melodický house a progressive house  a také v současné době velmi populární
electro.Rezident předního  slovenského klubu Unique patří ke slovenské progressive house špičce a ve Fabricu celou party zakončí.

Rezident party a oslavenec Martin Gredner pro změnu party zahájí (21.30hod) a proto se zcela jistě vyplatí oslavovat ve Fabricu již od počátku a to nejen z důvodu zlevněného vstupného (do 22 00 hod.).
Martin si připravuje set složený z těch nejvybranějších progressive bonbónků, kterými  připraví půdu pro hvězdu večera - dje  Andrew K.
A na co se můžete kromě vynikajících hudebních hvězd těšit?
Narozeninová party je něco speciálního, vždyť se koná jednou do roka a podle toho by taková oslava měla vypadat!:-)

Proto realizační tým party EVOLUTION SPECIAL připravuje posílení již tak skvělého zvukového parku, green laser a speciální otočné hlavy, které pomohou vykouzlit barevnější narozeninovou atmosféru!
O tu se ještě navíc postará zvláštní ligsticková dekorace, narozeninové balonky, special fabric dekorace, pestré ovocné a čokoládové bary!

Kromě toho bude poprvé ve Fabricu připraven tetovací minisalon, kde se můžete odevzdat mistrům svého oboru a zcela zdarma  získat originální image!!!
Sledujte v průběhu měsíce srpna stránky WWW.MARTINGREDNER.COM a můžete se zúčastnit soutěže o volné vstupy!Djs party EVOLUTION SPECIAL budou hosty sobotní Helax dance party,kde proběhne taktéž soutěž o volné  vstupy a cd sety!
Kromě toho čekají pro prvních 150 příchozích cd sety všech 4 zúčastněných dj´s a to zcela zdarma jako součást vstupného!
Zkrátka Evolution Speciál bude narozeninová party jak má být, plná radosti, emocí, barev a skvělé muziky!


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016