PARTYINFO

 

ANTISTATIC

Datum konání:
14.10.2005 - pátek
Místo konání:
Frýdek-Místek - KD Válcoven plechu
DJs:
Mario Ranieri, Hi-Fi Princess, Max Brown, Boss, Misa Salacova, Markhorn, Hidys,
 
 
Antistatic: Mario Ranieri - recenze alba Antistatic: HiFi Princess a Max Brown - rozhovor Antistatic: Mario Ranieri - rozhovor
Antistatic: Markus Müller aka DJ Max Brown
Markus Müller aka DJ Max Brown vystoupí po boku Hifi Princess 4x decks, 2x mix - zopakují si po půl roce své první společné vystoupení.
 

Markus Müller aka Dj  měl rychlý nástup na elektronickou hudební scénu. Začal s hudbou v roce 2002, již hrál v zemích jako Chorvatsko, Řecko, Bulharko, Slovensko, ČR, Rakousko a má rostoucí počet příznivců v Německu, Slovensku, Kanadě. Vystupoval na legendární úplňkové party v Koh Phangan v Thajsku. Max měl jedno z prvních vystoupení ve velmi oblíbené lokalitě Gratzu, P.P.C. Theatre, v Dom im Berg, kde hrál vedle velmi známých DJ jako  Jonathan Ulysses (Gate2Ibiza), Hifi Princess (SunCity), Jamin Murphy (Suncity) a David Moreno (Space Ibiza), Tania Vulcano (Ibiza), Rui Da Silva, Atoine Clemeran and Tocadisco, to jsou jen některá jména.

Nejprve začal s techno hudbou, ale nyní také hraje (tech-)house. Hraje oba styly a zkouší kombinovat jejich prvky do jeho unikátního stylu. Někdy agresivnějšího, jindy zase funky atd., to záleží na publiku. Bez ohledu na to, co si myslí, jsou jeho sety vždy řízeny dancefloorovou hudbou a spoluvytvářené publikem, které na ně tančí. Nyní hraje spolu s Hifi Princess kde dělají 2x 4 set (4 decky x 2 mixy). První společné vystoupení, které měli v ČR, sklidilo bouřlivý ohlas. Na vrcholu DJingu se vydal cestou velkých producentů, jeho hudbu můžeme slyšet ve filmu "Stylers". Stejně tak spolupracuje s HiFi Princess aka Lori J. Ward z Highaball Music.

 
Antistatic: Hifi Princess - biografie Antistatic: DJ Strontium - set ke stažení Antistatic: Mario Ranieri - profil Antistatic: Mark Horn - biografie Antistatic má vlastní skladbu Caterpillar Další Antistatic bude v půlce října

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016