PARTYINFO

 

FRISKY OPENING PARTY

Datum konání:
10.09.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Steve Porter, Texx
 
 
Frisky v Mecce už zítra Frisky: Mojito zdarma se vstupenkou Frisky Opening Party: soutěž o volné vstupy a CDs
Frisky v září se Stevem Porterem
Produkční tým okolo LookBetterNaked připravuje do Meccy už třetí díl klubovky Frisky. 10. září přijal pozvání americký DJ a producent Steve Porter.
 

LookBetterNaked Production uvádí FRISKY!

Již potřetí se 10. září vrací do jednoho z nejluxusnějších klubů, pražské Meccy, sexem nabitá noc Frisky. Hlavní hvězdou noci plné "mrazivé rozkoše" bude americká superstar – DJ a producent Steve Porter, který zavítá do východní Evropy vůbec poprvé a exkluzivně jen pro tuto noc. Doplní jej rezident noci, mladičký domácí DJ Texx, který právě objíždí tour po všech důležitých letních festivalech.

Bavit se ale nebudete jen na parketu. Jak je na akcích LookBetterNaked Production obvyklé, bude samozřejmě nachystána i exkluzivní VIP zóna se stylovým občerstvením, drinky a sexy hosteskami, v níž můžete potkat i celou řadu známých osobností.

Spousty překvapení ale čekají i na běžné návštěvníky. Díky tomu, že se na party bude představovat i nový unikátní kondom Durex Tingle, který jako první kondom v ČR není jen aromatizovaný, ale skutečně působí při sexu neuvěřitelně vzrušující mátové mrazení, ponese se celá noc v duchu zelené máty. Těšit se tak můžete na dekorace jaké Mecca ještě neviděla, koktejl Mojito za speciální cenu, mimořádně žhavé projekce a sexy představení přímo na pódiu, nemluvě o stylových soutěžích o super ceny, spoustách dárků a překvapení!

Takže těšíme se 10. září v Mecce!

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016