PARTYINFO

 

MECCAMIX OPENING PARTY

Datum konání:
16.09.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Marble (UK), Dan Cooley, John Culter, Diesel Phunk
 
 
DJ Marble na Meccamixu
Lahůdky londýnské houseové scény se budou po prázdninové odmlce znovu pravidelně každý měsíc objevovat v pražské Mecce na párty Meccamix.
 

Na opening party 16. září přijal pozvání rezident nejznámějších klubů světa jako jsou Ministry of Sound, Pacha či The Cross – DJ MARBLE. Kromě hraní ve světově proslulých klubech se DJ Marble pilně věnuje také producentské činnosti a jako remixér již spolupracoval s takovými jmény jako Jocelyn Brown, Sugar Babes, Pauline Henry a dalšími. Začínal na undergroundových, elektrickou atmosférou nabitých Penge parties, odehrávajících se v prázdném skladu na břehu řeky Temže a brzy se stal jejich rezidentem. Byl hostem na pravidelných párty Monnypennies, Mischief či Love Puppy. Dj Marble navštěvuje pravidelně také Ibizu, Kypr či dubajské beachparty. Je známý svébytným zvukem, pro nějž se vžilo označení „chunky house“.  Jeho vystoupení na Meccamix opening party byste si neměli nechat ujít!

Na zahajovací párty sezóny je kromě vyvážené hudební dramaturgie rovněž připraven i bohatý doprovodný program. Na Meccamix Opening party bude kromě vyvážené hudební dramaturgie připraven i bohatý doprovodný program. Tradiční Meccamix dekorace oživý tentokráte i plazmové obrazovky a videoprojekce, připraveno bude také VIP s ovocem a občerstvením pro náročnější, to vše zasazeno do nového interiéru klubu Mecca. Zlatým hřebem večera bude losování jednoho šťastlivce, který dostane od Mazdy, partnera akce, sporťáka snů Mazdu RX-8 s plnou nádrží a v té neljuxusnější výbavě na celý víkend!

Bližší informace a fotografie naleznete na stránkách www.mazdarx8.cz

 
Meccamix
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016