PARTYINFO

 

HOUSE PARTY

Datum konání:
03.09.2005 - sobota
Místo konání:
Roztoky - Tornero Music Club
DJs:
Rai, Tazz, Bo.Dan
Live:
Face 2 Face
Popis:
start 21:00, vstup 50 czk
 
 
House Party 2005: Face 2 Face v Roztokách u Prahy
Na sobotu 3.9. 2005 pro Vás město Roztoky připravuje hudební akci s prostým názvem House Party 2005.
 

Na sobotu 3.9. 2005 pro Vás Město Roztoky připravuje hudebni akci s prostym názvem HOUSE PARTY 2005. Jak jiz nazev napovida, hudebni charkteristika tohoto vecera se ponese prevazne v rytmech house music a vsech jeho variacich. Motivem teto party stále zůstává přiblížení elektronické hudby co nejširšímu publiku a ukázat, co tato hudební scéna nabízí. Mohu tedy s potesenim oznamit, ze pozvani opet prijala hudebni kapela FACE2FACE, ktere se tu ukazala v loni na akci Music Session a sklidila velky uspech.

Tato jedina kapela sveho druhu v Cechach a na Slovensku mela za uplynuly rok nescetne vyznamnych vystoupeni jak v klubech tak na festivalech po cele republice. Za zminku stoji urcite festivaly SázavaFest, Dance Expose, Sand For People či Creamfields. Svym unikatnim slozenim kapela vytvari jedinečný zážitek plný improvizačních hudebních kousků a navozuje tím skvělou atmosféru.

Na jejich novych internetovych strankach se o kapele dozvite vice a muzete si i poslechnout nejaky z jejich zivych zaznamu. Jako dalsi hudebni lahudku si budete moci vychutnat dje a producenta RAIe, ktery patri pod booking klubu ROXY.Praha. dj Rai se djske cinnosti venuje temer 9 let a za dobu sveho producentskeho obdobi jiz sklidil mnoho uspechu. Zalozil spolecne s dj Bo.Danem novy cesky label Soltice records, na kterem vydava prozatim jen svou tvorbu, ale label je otevren i novym talentum. Stal se take jednim z vitezu svetove souteze o nejlepsi predelavku skladby dje Danny Howellse, a dalsi jeho skladby vychazeji i na italskem labelu MODO.

Dale vecer hudebne doplni dj TAZZ zastupovany agenturou White&Round, ktery se cerstve vratil z rocniho pobytu v Londyne, kde si zahral v klubech jako AKA@The End ci The brixton Telegraph a pri svych setech nove pouziva externi efektor. Dale dj Bo.Dan taktez ze znameho bookingu klubu ROXY.Praha, coz je jiz samotna znamka kvality, kterou dokazuje nejen jeho uspesne ucinkovani na festivalech jako Love Planet ci Cosmic Trip, a dale talentovane sdruzeni djs a producentu z Roztok SYPE Sound System. Party se uskuteční v prostorách Music Clubu Tornero v Roztokach u Prahy. Otevreno bude jiz od 21:00, kde u vstupu dostanete darek v podobe uvitaciho drinku. Vstupné na akci je symbolickych 50,-Kč. Přijďte se tedy pobavit v sobotu 3.9. do klubu Tornero na jedinecny večer plný hudby, tance a dobré zábavy…

Doprava: Bus 340, 350 z Dejvicke nebo vlak z Masarykova Nadrazi

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016