PARTYINFO

 

TOSCA SOUND SYSTEM TOUR FEATURING RICHARD DORFMEISTER & RUPERT HUBERT

Datum konání:
23.09.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Archa
DJs:
Richard Dorfmeister, MC Earl Zinger + Ras MC T-Tweed, Tvyks
Live:
Tosca (A)
Info:
http://www.smartentertainment.cz
Popis:
start 20:00
 
 
 
Koncert Tosca již tento pátek
Tosca a Richard Dorfmeister míří do Prahy
Prostor divadla Archa bude 29. září svědkem koncertu rakouského projektu Tosca v čele s Richardem Dorfmeisterem, který se představí i v DJském setu společně s dvojicí MCs Earl Zinger + Ras MC T-Tweed.
 

Richard Dorfmeister se českému publiku představil již několikrát ve svých eklektických DJ setech, naposledy loni v listopadu ve vyprodané Radosti FX. Nyní přijíždí poprvé se svým legendárním živým projektem Tosca i s obrovskou video projekcí do pražského divadla Archa. Po vystoupení kapely však show neskončí, Dorfmeister uhrane Prahu ve svém dalším dvou a půl hodinovém DJ setu!

Kapela Tosca pochází z hlav vídeňských rodáků Richarda Dorfmeistera a Ruperta Hubera, kteří se poprvé setklai již v osmdesátých letech. V roce 1993 Richard Dorfmeister s Peterem Kruderem zakládá legendární labere G-Stone, o rok později vzniká kapela Tosca. Z dílny těchto lidí pocházejí remixy pro Madonnu až po Depeche Mode. V roce 1997 vychází první deska s názvem Opera. Na svém kontě mají více než 20 releasů, mezi nejdůležitější patří alba Suzuki, Delhi 9. Tosca přijíždí a vystoupí poprvé v ČR v rámci turné k poslednímu albu J.A.C.

Předprodej vstupenek v síti Ticketpro:

Cena do 15.9.2005: 490,- Kč plus poplatek
Cena do 23.9.2005: 590,- Kč plus poplatek
Cena na místě: 690,- Kč plus poplatek

Limitovaná kapacita!


www.g-stoned.com

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Tosca Sound System Tour od Besty
 

Fotoreporty

 
Dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016