PARTYINFO

 

TÉLÉPOPMUSIK - ZRUŠENO

Datum konání:
13.10.2005 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Roxy
Live:
Télépopmusik (FR)
Info:
dusan.gajdostik@vinyl.cz
Popis:
zrušeno (info viz tiskovka)
 
 
 
Télépopmusik - zrušeno!
Télépopmusik vystoupí v Roxy
V rámci turné k novému albu Angel Milk vystoupí 13. října v pražském klubu Roxy francouzská formace Télépopmusik. Vstupenky jsou k dostání v sítích Ticketpro nebo na shop.techno.cz.
 

Télépopmusik vydali první singl "An Ordinary Life" v roce 1998 na nezávislém labelu Catalogue. Až o dlouhé čtyři roky později na něj navázalo první album "Genetic World". Velice dobře ho přijala jak kritika tak posluchači, což dokazuje, že se ho po celém světě prodalo přes 250 000 kopií, což je na francouzský nezávislý label úctyhodný výkon. Album bylo také nominováno na francouzské i americké grammy. Télépopmusik pak úspěšně spolupracovali například s Janet Jackson a jejich hudbu zazněla v řadě zajímavých a stylových televizních reklam. Živě již vystupovali téměř všude od Moskvy přes Istanbul a New York až po festival Glastonbury.

Tři členi kapely, Fabrice Dumont, Christophe Hetier aka Antipop a Stephan Haeri aka 2Square strávili více než rok v pařížském nahrávacím studiu se stejným týmem jako u prvního alba (zvukař, zpěvačka Angela McCluskey a rapper Mau) a také s novou zpěvačkou Deborah Anderson, která je známá například ze spolupráce s Mo Wax a DJem Shadow. Její hlas dává novému albu „ ANGEL MILK“ post-popový nádeh a příjemný pocit jednoty, který posluchači umožňuje hladce vniknout do světa tohoto multi-instrumentálního tria.

Vy máte nyní jedinečnou možnost slyšet Télépopmusik v České republice poprvé u příležitosti jejich turné k novému albu.

Předprodej vstupenek v síti Ticketpro nebo na shop.techno.cz:

Cena do 30.9.2005: 390,- Kč plus poplatek
Cena do 13.10.2005: 490,- Kč plus poplatek
Cena na místě: 590,- Kč plus poplatek

Limitovaná kapacita!

www.telepopmusik.fr

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016