PARTYINFO

 

SCHMOOVIN'

Datum konání:
15.10.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Défilé
DJs:
John Buckby (Schmoov!, Nottingham, UK), Renda, guests
Popis:
start 22:00, vstup 200 czk
 
 
John Buckby zítra v Défilé na party Schmoovin! Schmoovin! přesunuta na 15. říjen
John Buckby vystoupí v Défilé
24. září můžete v pražském Défilé opět slyšet britského DJe Johna Buckbyho.
 
Čerstvá zpráva z Vodičkovy ulice 17 na Praze 1, tedy z Défilé: do Prahy už za tři týdny opět zavítá frontman britského projektu Schmoov!, který u nás již několikrát koncertoval (např. v Malé sportovní hale jako předskokan koncertu hvězdných Stereo MC's), producent a DJ John Buckby.

John u nás nebude hrát poprvé, zahrál si tady už několikrát, např. před třemi lety v klubu Radost FX na parties Back Black a Lollypop, a také v brněnském Perpetuu spolu s místní legendou, DJ Vikem. Do Prahy se dle svých vlstních slov  už teď velmi těší, jelikož se mu tady pokaždé moc líbilo a naše publikum se v rytmech jeho setů vždy skvěle bavilo.

Takže, pokud máte rádi kvalitní klubovou muziku, které v současné době v Praze zrovna moc není, přijďte se v sobotu 24.9. určitě podívat do Défilé, bude to stát za to! Další potvrzené jméno pro tuto noc je jeden z nejlepších českých house DJs, DJ Airto. A to samozřejmě ještě není všechno, o dalších účinkujících a novinkách okolo tohoto mejdanu vás budeme informovat.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016