PARTYINFO

 

SCHMOOVIN'

Datum konání:
15.10.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Défilé
DJs:
John Buckby (Schmoov!, Nottingham, UK), Renda, guests
Popis:
start 22:00, vstup 200 czk
 
 
John Buckby zítra v Défilé na party Schmoovin!
Schmoovin! přesunuta na 15. říjen
Důležitá zpráva, týkající se změny termínu vystoupení britského DJe Johna Buckbyho. Party Schmoovin! na které tento šikovný chlapík vystoupí, se přesouvá z provozních důvodů na sobotu 15. října!
 

A tentokrát to už opravdu proběhne, na to můžete vzít afrodisiakum! To by ostatně nebylo vůbec od věci, jelikož hudba, kterou John Buckby hraje, je opravdu sexy, stejně jako on sám - dámy, přijďte se přesvědčit! A stejně tak kvalitní je i hudba, kterou John produkuje se svými přáteli pod hlavičkou projektu Schmoov!, nebo vydává na jeho labelu Winding Road records. Nedávno zde opět vyšlo hned několik lahůdek, např. Vincenzo, What It Is & What It Ain´t EP,  Spirit Catcher, Outer Space EP,  Ron Basejam, For the People, By the People, a Office Gossip, Blue On Black.
Ukázky a další informace o těchto deskách najdete na stránkách labelu Winding Road records. A když už tam budete, určitě vyzkoušejte ulítlou flashovou hru, která stránce vévodí, a ve které můžete např. měnit DJovi desky, nebo třeba opít robota:) Rozhovor s Johnem Buckbym o novinkách okolo Schmoov!, situaci na taneční scéně v UK atd. si budete moct přečíst už brzy na stránkách techno.cz.

 
John Buckby vystoupí v Défilé

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016