PARTYINFO

 

ARMAGEDON

Datum konání:
16.09.2005 - pátek
Místo konání:
Frýdek-Místek - KD Válcoven plechu
DJs:
Ben Sims (UK), Ogi (HR), Phase (PL), Miss Rodez (SK), Kaisersoze, Jerry
Popis:
vstup 279 czk
 
 
Armagedon: DJ Ogi - biografie
V pátek 16.září se rozezní zdi Frýdecko-Místeckého KDVP v rytmu toho nejlepšího techna na čtvrtém pokračování party ARMAGEDON. Headlinera Bena Simse přijede podpořit i chorvatská jednička, na Moravě velmi oblíbený DJ Ogi, aby připomněl svoje nezapomenutelné vystoupení na prvním díle ARMAGEDONU, tehdy ještě v Šenově.
 

Ogi - biografie

Ogi vstoupil na chorvatskou taneční scénu v roce 1995 jako rezident Clubu 82 v Novalje. V tomtéž roce zorganizoval vůbec první party na ostrově Pag a tato akce byla prvním dílem seriálu parties Energetica. Zároveň s kamarádem DJ Renem založil agenturu Energetica Team, která v následujících letech pořádala letní parties a v roce 1998 rozjeli radioshow Energetica Music na Radio DJ. Kvůli stagnaci chorvatské scény byla show zrušena, Ogi ale pokračoval v propagaci techno music ve svém rodném městě.
Během roku 2000 si Ogi zahrál po celém Chorvatsku, Slovinsku a dále v ČR a na Slovensku. V létě 2001 Energetica Team posílený o nové členy uspořádal jejich největší akci – open air party Exotica. Kromě toho se stal Ogi v tomto roce rezidentem Beatbullu (Pula) a také promotérem klubu Fun Academy. Začal pořádat pravidelné techno akce, které byly základem pro vzestup mladé a svěží techno scény v Rijece. V roce 2002 se stal rezidentem známého klubu Colosseum v Opatiji.
Mimo to se začal věnovat i tvorbě vlastní hudby. Jeho tracky vyšly na labelech Giant and Dwarf, GAD X Cell, Arms, Northwest Dynamics, Holzplatten, Compound a Tech Ex.
Dosud měl možnost předvést své groovy & driving techno v klubech střední a východní Evropě; mezi nejdůležitější vystoupení patří: berlínská Love Parade “Love Rules”, “MTV Valkana Beach 08” v Grobniku (HR), “Citadela” v Brně (CZ); “Paradog” v Senici (Slovensko), a sety v klubech jako “Cazin” a “Tunnel” v Linzi (A), “Lipa”, “Afrika” a “K4” v Ljubljaně (SLO), “Suburbia” v Udine (I), “Fabric” v Ostravě (CZ), Boogaloo a The Best v Záhřebu (HR), “P.M.” v Landsbergu (D), “Ex Extreme” v Bratislavě (SK) etc.

Více informací o tomto charismatickém chlapíkovi se dozvíte na jeho oficiálních stránkách:  www.dj-ogi.com

Nenechte si ujít tuhle příležitost a přijďte si Ogiho poslechnout na party ARMAGEDON, spolu s Benem Simsem, Jerrym, Phasem a spoustou dalších skvělých techno DJs. Těšíme se na Vás!

 
Armagedon: Ben Sims - bio Ben Sims ve Frýdku-Místku

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016