PARTYINFO

 

ARMAGEDON

Datum konání:
16.09.2005 - pátek
Místo konání:
Frýdek-Místek - KD Válcoven plechu
DJs:
Ben Sims (UK), Ogi (HR), Phase (PL), Miss Rodez (SK), Kaisersoze, Jerry
Popis:
vstup 279 czk
 
 
Armagedon: DJ Ogi - biografie Armagedon: Ben Sims - bio
Ben Sims ve Frýdku-Místku
V pátek 16.září čeká všechny fanoušky taneční muziky na Severní Moravě velký svátek. Do Kulturního Domu Válcoven Plechu ve Frýdku-Místku totiž na čtvrté vydání party ARMAGEDON přijede světová techno ikona, významný producent a geniální DJ Ben Sims!
 

ARMAGEDON – KAMIKAZE 16.9.2005 KDVP Frýdek-Místek

Britský technogénius BEN SIMS poprvé na Severní Moravě !!!

V pátek 16.září čeká všechny fanoušky taneční muziky na Severní Moravě velký svátek. Do Kulturního Domu Válcoven Plechu ve Frýdku-Místku totiž na čtvrté vydání party ARMAGEDON přijede světová techno ikona, významný producent a geniální DJ Ben Sims!

Ben si svým technicky dokonalým mixem a famózním citem pro hudbu doslova získal srdce českých technařů hned při několika vystoupeních na velkých halových akcích, kde naplno projevil svůj talent a návštěvníky nikdy nezklamal. Podobně tomu bude i ve Frýdeckých Válcovnách, kde přijíždí svým nenapodobitelným stylem „převálcovat“ partypeople za asistence dalších skvělých DJs.

Svým uměním roztančit dav se předvede i chorvatská legenda a uznávaný producent DJ Ogi, aby návštěvníkům připomněl první díl Armagedonu, kde byl podobně jako talentovaný polský mladík Phase hlavní hvězdou.

Ze Slovenska dorazí výborný DJ a producent s netypickým pseudonimem Miss Rodez, který svou taneční smrští doslova překvapil partypeople na březnové Apokalypse, kde patřil k nejlepším a proto si zasloužil své místo i v lineupu Armagedonu.

Výčet vystupujících uzavírá známý „technořezník“ Kaisersoze a stálice české hudební scény, rezident Armagedonu DJ Jerry, o jehož nezapomenutelném vystoupení při dubnové akci s Afrikou Islam se mluví v superlativech dodnes.

I pro fanoušky jiných stylů taneční muziky je dále připravena druhá scéna nazvaná House and Trance Stage, na které vystoupí místní osvědčení DJs Streed, Seth, Ols, Kangoora, Lumx, Jirka Koch&D´safo a Leepo.

Těšit se můžete na masivní 15KW zvuk, který dá vyniknout i těm nejdivočejším melodiím, speciální světelnou show, psychedelickou videoprojekci, silný zelený laser nebo třeba sexy Go-Go tanečnice. To vše za pouhých 279,-!!!

Tak neváhejte a přijďte i vy oslavit událost letošního podzimu za zdmi Frýdecko-Místeckého KDVP na čtvrtém díle neopakovatelné taneční party ARMAGEDON!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016