PARTYINFO

 

ESCAPE INDEPENDENT HOUSE NIGHT

Datum konání:
16.09.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - p.m.
DJs:
Mikail (Respect Iguana, BG), Dasu (Respect Iguana, BG), Baby B
Info:
http://www.mikail.info
mikail@mikail.info
 
 
Escape: nový houseový večírek v pražském klubu P.M.
16. září v pražském klubu P.M. startuje nová progresivně-houseová noc se jménem Escape - independent night of fine house music, kterou má na svědomí bulharský DJ Mikail a jeho parta z Respekt Iguana. Escape slibuje velmi přijatelné vstupné, nenáročnou klubovou atmosféru a solidní zábavu až do rána. Takže se máme na co těšit.
 

Ahoj, je tu konec léta a s ním i další klubová sezóna. I přesto, že se počasí v posledních třech měsících ne úplně vydařilo, letní open airy proběhly ve skvělé náladě a lidi se bavili třeba i za deště. Většina víkendů byla nakonec slunečných a myslím, že si nikdo nemůže stěžovat J Otázka teď zní, jak na tuto atmosféru navážou kluby a co nabídnou rozzářením letním tanečníkům.

Na jednu možnost vás rád upozorním. Kvalitní house, příjemná klubová atmosféra, nezávislí DJ’s z Čech a zahraničí, tohle by mělo být založeno v DNA nového zajímavého večírku s jménem Escape – independent night of fine house music, který se od září rozjede každý měsíc v pražském klubu p.m.
Parta z Respekt Iguana aka DJ Mikail a spol. se rozhodla jít tak trochu zpět ke kořenům a uspořádat noc pro skutečné house fajnšmekry, kteří si nepotrpí na vyhlášená jména ale na skutečně kvalitní house v podání talentovaných, v Čechách méně známých, či zcela neznámých interpretů.

Escape slibuje různorodost žánrů, s důrazem na progressive house, velmi přijatelné vstupné, které by nemělo překročit hranici 100Kč, nenáročnou klubovou atmosféru a solidní zábavu až do rána.
Již 16.9. se vedle Mikaila a jeho progressive soundu představí bulharský DJ Dasu, který s sebou přinese slunečnou náladu černomořských pláží a přenese ji na parkety v podobě energického tech house setu a dál hravý pražský producent Robert Dolejš aka Baby B a jeho jásavé disko houseové pecky.
Akce začíná v 21.00h a pojede minimálně do 5h ráno. Holky mají do 22.30 vstup zdarma.

I v dalších pokračováních noci Escape se bude na co se těšit. V říjnu například bude hostem skutečný mistr progressive houseové scény, irský DJ Solace.

Pro další informace nezapomeňte sledovat webové stránky www.mikail.info a www.pmpraha.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016