PARTYINFO

 

DEEP BANGING RACKET

Datum konání:
09.09.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Jan Berdych, Peter Moskito
Info:
http://www.bukanyr.cz
 
 
Deep Banging Racket: Peter Moskito - bio
V pátek na Bukanýru se koná další pokračování mejdanu Deep Banging Racket, pod taktovkou dje Jana Berdycha. Tentokrát si jako hosta pozval Petera Moskita.
 

V pátek 9. září se na bukanýrské palubě koná další pokračování pravidelného mejdanu s názvem „DEEP BANGING RACKET“. Tato akce pod taktovkou dje JANa BERDYCHa si získala na velké oblíbenosti a popularitě zejména díky kvalitním djs, kteří jako hosté navštěvují tento mejdánek. Pro tento večer si Honza Berdychů hosta jménem PETER MOSKITO (více info v bio). Těšit se můžete hlavně na tech house a deep house. Party by měla mít undergroundový nádech a samozřejmě vstupné je zdarma.

DJ Peter Moskito - bio

profese
• DJ a hudební producent stylově řazen do house, tek – latino hudebního žánru

Profesionální praxe
• Djem od roku 1993 - řadí se mezi první začínající DJs v Praze hrající z Cd kompaktů
• Na přelomu roku 93/94, první odehraný set v klubu Lisboa ve stylu speed garage.
• Od roku 1994 je zastupován booking agenturou Vinyl Rythm a posléze roku 1998 přechází k bookingové lagentuře Roxydust Praha,kde setrvává do roku 1999.
• Další etapou jsou léta 99/01,kdy je zastupován další z předních bookingových agentur v Praze a sice agenturou WAX/beeswax
• Roku 2000 otvírá a zahajuje vlastní projekt, kterým je obchod Fluidum Records,ale díky nedostatku času a financí obchod dalším rokem zavírá a věnuje se produkci a hraní na rezidentních večerech pražského klubu Mecca, zastoupenou nocí s názvem Discotheque,později pak i úspěšná noc Siluette a dále pak neméně známou nocí v pražské Radosti Fx nesoucí název Glamour. Je hostem mnoha radiových show jako jsou radio Kiss, Radio 1, radio Bonton, Praha, Evropa 2…
• Roku 2002 spolu s DJem Davidem Bowlesem budují hudební studio, kde spolu začínají tvořit taneční hudbu.
• V současnosti se i nadále věnuje hudební produkci, skládání vlastní hudby, převážně tanečních stylů jako je deephouse, tribalhouse, funkyhouse, latino, d’n’b’, hip – hop a v nemalé míře i skládání znělek a hudby k reklamám, filmům, internetu.

Vlastní tvorba
• Od roku 1998 započal vlastní tvorbu hudby a mezi jeho první počin se tak řadí spolupráce se světoznámým Djem Pavlem Bidlem který doplnil druhou stranu desky projektu hogo2fogo nesoucí název ,,me gusta el telefono“
• O 3 roky později, tedy v roce 2001 v zastoupení Housesociety produkuje remix Pro-Seck pro známého pražského producenta Jana Horáčka aka Space Junkie, známho především svou koprodukcí s M.Źbirkou a názevm skladby Under pressure.
• V roce 2002 stejně jako založení hudebního studia dopadla kladně i nabídka od českého vydavatelství Feel The Beat se ketrým uzavřel smlouvu,a od které vzápětí obdržel nabídku z Itálie na remix JFK.
• Aktuálně se nyní připravuje a dokončuje vokálová verze songu The spring essence a Bossa Kaya, které čekají na vydání. První The spring Essence kterou nazpívala zpěvačka Elin. Basová kytara Jakub Veinar a zvukově produkováno Stephunk T(Štěpánem Tůmou). Druhou již zmíněnou skladbou je Bossa Kaya, která se již dočkala svého odprezentování na pražském Radiu 1,řadící se stylově mezi d’n’b a latino styly. Jedná se o propojení klasických nástrojů jako jsou španělská kytara, živá basová kytara…s rytmikou a feeleingem d’n’b. O vok8l se tentokr8t postarala španělská zpěvačka Carmen, španělská kytara Diego, jumbo kytara, basa, a percuse skupina COCO TRIO.

Jako DJ vystupoval a vystupuje
• v klubech jako Roxy, Radost FX, MECCA, Duplex,Nasa, Palác Akropolis, Amsterdam, Chapeau Rouge, Liquid, Paradogs, Fabric, Barumba, Babylon….po boku světových hvězd jakými bezpochyby jsou: Pat Heart, Ben Watt, Jooost Van Bellen, Basement Jaxx, Groove Armada, Crazy Shaun, Terry Francis, Bob Sinclair, Jeno. Paulette, Brian s, Dj Tonka, Silicone Soul, Junior Sanchez, Eric d. Clark, Damon Burnet, Mary Sol,Swayzak a samozřejmě i jména domácí scény Pavel Bidlo, DJ Loutka, Braun, Lumiere, David Bowels, Ladida, Ali, Lucas, Formi, Kuba Soulceck…

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016