PARTYINFO

 

FULL THROTTLE

Datum konání:
16.09.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Chris Sadler, 2 Funk Brothers, Deff, Hozzy, Bastis
Info:
http://www.bukanyr.cz
 
 
Full Throttle na Bukanýru
Noc Full Throttle, DJů Bastise a Tommyho tentokráte zavítá na pražský Bukanýr, zároveň je i oslavou jejich narozenin.
 

Dovolujeme si Vás tímto pozvat na dnes již téměř tradiční oslavu našich narozenin, kterou jsme ovšem tentokrát už zařadili do konceptu divokých mejdanů s názvem FULL THROTTLE.

Doufáme, že se nám podaří vytvořit pravidelnou noc, na které se všichni budete bavit minimálně tak, jako na našich předchozích oslavách nebo minulé a zároveň premiérové FT: volume ONE.

Pro tento večer jsme si pro Vás připravili velmi zajímavou a originální koncepci hudebního programu. Na FT: DOUBLE IMPACT se Vám totiž každý ze zúčastněných DJů v průběhu noci představí ve dvou odlišných  setech.

Jako tradičně nám svým uměním přislíbili poblahopřát naši kamarádi a doufejme, že do budoucna i stálí rezidenti HOZZY a DEFF. Za gramofony také samozřejmě nebude chybět ani sám oslavenec BASTIS a s radostí oznamujeme, že jako headliner večera opět vystoupí jedem z nejlepších českých DJů, anglický rodák a náš přítel, pan CHRIS SADLER, který předvede své bezchybné mixy a geniální výběr desek, jak v klasickém housovém, tak i speciálním funky techno setu v pokročilejších ranních hodinách. Hozzy s Bastisem si mimořádně pro tento večer připravili premiérové vystoupení svého zbrusu nového společného projektu 2FUNK BROTHERS, ale zahrají i každý sólo: Hozzy oblíbený filterhousový a Bastis rozjezdový breakbeatový set. Dj Deff se nejdříve zahřeje při velmi temném deephouse setu a nakonec celý večer uzavře pro něj klasickým tech-housem.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016