PARTYINFO

 

TECH-HOUSE.CZ NITE

Datum konání:
17.09.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Brady, Next, Blond, guest
Info:
http://www.bukanyr.cz
 
 
Tech-house.cz nite: DJ Javas - biografie
V sobotu 17. září se můžete opět těšit na speciální to večírek na houseboatu Bukanýr v rytmech underground housu s příznačným jménem Tech-house.cz nite.
 

Tento večírek jak jistě už víte je pod patronací výše zmíněného serveru zaměřující se o house music v ČR, ale i mimo ni.

Počátky této pravidelné noci se datují k červnu minulého roku a to to je její 11. pokračování.
Jak se již mnozí navštěvníci mohli přesvědčit, tak THCZ nite patří k jedné z těch nejnavštěvovanějších a nejzábavnějších nocí, které se na Bukanýru konají.

Není ani nouze o zahraniční a respektované hosty, kteří se nepravidelně zúčastňují. Byli jimi například věhlasný DJ a producent Asad Rizvi, Jim Felli, Pat Heart a další.

Pro tento díl přijal pozvání brněnský DJ JAVAS, který hraje téměř 10 let (viz biografie) a zaslouženě patří mezi housovou špičku ledovce na české scéně.

Doufáme, že se budeme moci opět sejít v hojném počtu a že to budete právě vy, kdo vytvoří tu správnou atmosféru.

Vstupné je tradičně ZDARMA!

Produkce začíná od 22:00 hodin!


DJ JAVAS - biografie

Začátky Javase se datují do roku 1995, kdy se podílel na atmosféře tanečních večírků tehdejšího brněnského klubu Mersey spolu s djs Koalou a Vikem.

Při postupném získávání zkušeností a kontaktů, se začal objevovat v pražských klubech jako je Radost Fx, Roxy, Akropolis apod., kde vešel do povědomí české klubové scény a otevřela se tak možnost představit se širší veřejnosti.

Zhuruba kolem období roku 1998 vzniká spolupráce s významnou osobností hudebního světa s legendární vokalistkou Ivou Bittovou, která je posluchačům jež mají rádi alternativní a etnickou muziku dobře známa i ve světě !

V následujícím čase jsou hosty mnoha večírků a festivalů po celé české a slovenské republice, kdy do Javasova flexibilního house rytmu vkládá improvizovaným způsobem svůj hlas Bittová a vzájemně tak dokazují publiku schopnost prolínání různých vlivů elektronické a alternativní hudby.

Od dj Javase můžete slyšet sound přes funky deep tech-house, brokenbeats až k new jazzu.

V současnosti je častým hostem pravidelných akcí ve všech známých klubech i na festivalech v České Republice i na Slovensku a objevil se také na několika dalších místech v zahraničí např. "La Cantina" Chamonix /Francie/, "Culture festival" Györ /Maďarsko/, "Raan", Wuk, "Gartenbaukino" Wien, "Arcadium" Graz /Rakousko/, "Prozak", Krakow /Polsko/.
V uplynulých třech letech fungování brněnského klubu Perpetuum, se společně s djs Vikem, Koalou a Muzzym, věnovali rezidentním večerům pod názvy "Sunakashi, Lucky Garden, Superfine" zaměřené na deep house a tech-house. Jako hosté se na těchto párties představili např. Asad Rizvi /Reverberations/, Eddie Richards /Lunar Tunes/, Mathias Tanzman /Moon Harbour/, Dave Mothersole /Swag/, Dano /Red Melon/, John Buckby /Schmoov/, Alex Moran /Weekender/, Chris Goss /Conffeti studios/ atd.

Javasova spolupráce se týká také brněnské jazz-rockové saxofonistky jménem Hanka SAX, se kterou vystoupil v řadě klubů a na několika speciálních večírcích viz. ?Cinema Párty?, nebo koncert britských Transglobal Underground.

V současnosti je Javas členem - PE! Music - (The original east connection), což je vídeňský projekt vzájemně propojující oblast středoevropského regionu, zabývající se aktivitami týkající se elektronické muziky (parties, produkce, dj sety, reporty, info atd.)

Nyní také probíhá spolupráce s Responsible Brothers a jejich zajímavým projektem www.itchmyhahaha.cz s odkazem na stále rostoucí vlnu electroclash a new wave.

Javas je rezidentem brněnského klubu Fléda, kde se společně s Level B production věnuje pravidelným akcím pod názvem "Classx".

P.S. Jako třešničku na dortu si pro Vás tech-house.cz crew připravilo na příští měsíc 22.10. další pokračování tohoto večírku, který bude o to speciální, že nás navštíví britský DJ a producent CHRIS PASCOE (Sulky, Evasive, Reverberations, Suspect package, UK)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016