PARTYINFO

 

CONNECT 2 FOUNDATION

Datum konání:
23.09.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Techno.cz stage: Kube 72 (Midnight Beats, UK), Nika 77 (Techno.cz), Monotype (Techno.cz, AON), Neuf (AON)
Electro stage: Agent 2 & Dask (Rebel Intelligence, UK), Psi Spy & Diagoro (Pyramid Transmission, Touching Bass, Colony, UK), Nailer & Abu (Machine Funck, AON)
Info:
gary@techno.cz
Popis:
vstup kluci 90 CZK, holky 50 CZK
 
 
Connect 2 Foundation: rozhovor s Kube 72 Techno.cz stage na Connect2Foundation Electro stage na Connect2Foundation
Connect 2 Foundation v klubu Cross
Už je tomu nějaký ten pátek, co se v partylistech objevilo slovo Connect a slovo Foundation. Obě slova byla synonymem kalby a zajímavě produkčně postavené party. Jaké to asi bude, když se Techno.cz spojilo s AONpromotions a dalo vzniknout koncepční party Conncect 2 Foundation? V pražském klubu Cross se v pátek 23. září máte možnost přesvědčit.
 

Promotérská a bookingová agentura AON si pro českou elektronickou obec hudební připravila další ochutnávku kvalitní klubové muziky. Po hudebně téměř nepřekonatelném prvním dílu Foundation na začátku roku 2004 v Brně na Flédě (např. 65D Mavericks live, Max Duley, Stewart Lowman) následovalo jarní Plzeňské vydání (např. dj Rolando z UR, Makaton live, Chris Finke), které již bylo podpořeno solidní návštěvou. Zvěsti o příjemné akci dělané z lásky k hudbě nikoliv ke zlatu se rozšířily opravdu bleskově! Po Moravě a západních Čechách přichází konečně na řadu naše hlavní město.

Vydání pražské Foundation pro Vás však připravujeme ještě zajímavější - posuďte sami. S cílem zrealizovat co možná nejvychytanější akci nejen hudebně se AON tentokrát spojil s dalšími dvěma významnými subjekty na taneční scéně - nejnavštěvovanějším serverem o nejen klubové scéně Techno.cz a pražský Cross Club - a výsledkem je Connect 2 Foundation v klubu Cross.

Hudebně půjde především o techno a electro a můžete se těšit na zajímavé a v našich končinách neokoukané tváře anglické scény. DJ Kube 72 unikátním stylem mísí techno z různých koutů světa, což mu vyneslo hraní s lidmi jako Rush (se kterým pravidelně vystupuje), Dave Clarke, Neil Landstrumm či Technasia v klubech jako Tresor nebo největším Evropském festivalu Glastonbury 2005. Jedná se o jeho premiérové vystoupení v Čechách! Undergroundoví djs Agent 2 & Dask z organizace Rebel Intelligence předvedli svou pestrou selekci starší i nové elektroniky v klubech téměř po celé evropě a to bez zájmu o mediální popularitu. Relativně nové a přitom plodné britské labely Colony, Pyramide Transmission a Touchin´ Bass reprezentují pojetím svých releasů i akcí nové cesty electro soundu společně s lidmi jako Radioactive Man, Cursor Miner, Andrea Parker, Tipper. Zvuk těchto labelů u nás premiérově představí DJs Psi Spy & Diagoro.

Domací scénu bude zastupovat rezidentka Connectu a členka bookingu Techno.cz, éterická slečna Nika 77, její kolega z bookingu a spoluorganizátor Monotype plus mladá krev AON - tribal hrající Neuf a dvoučlenný electro projekt Machine Funck.

AON se svými počiny snaží alespoň do určité míry změnit zaběhlý stereotyp tanečních parties u nás. Foundation se snaží nabídnout alternativu těm, kteří by si s chutí poslechli také něco jiného a čerstvého. Nevozíme nafoukané hvězdy, ale hudební nadšence jako jsme my nebo Vy. Pořadatelé, návštěvníci, vystupující umělci - na Foundation jsou si všichni rovni! Ne každý je však ochotný 'riskovat' a zajít si poslechnout něco nového a pro něj neznámého. Toho jsme si vědomi a velice si vážíme všech otevřených myslí, které nás svou účastí či jinak podporují! Vždyť rodina elektronické taneční hudby je tak rozmanitá, pestrá a dynamická, že by byla věčná škoda ustrnout na jednom místě a neužívat si její barvitý vývoj.

Spojení do klubu Cross:

Metro C: Nádraží Holešovice (směr Plynární Ul.)
Tram: 5, 12, 14, 15, 54 do stanice Nádraží Holešovice
Ze stanice/zastávky se dejte po kolejích směrem ke světelné křižovatce a po levé straně nemůžete minout.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
Dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016