PARTYINFO

 

CONNECT 2 FOUNDATION

Datum konání:
23.09.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Techno.cz stage: Kube 72 (Midnight Beats, UK), Nika 77 (Techno.cz), Monotype (Techno.cz, AON), Neuf (AON)
Electro stage: Agent 2 & Dask (Rebel Intelligence, UK), Psi Spy & Diagoro (Pyramid Transmission, Touching Bass, Colony, UK), Nailer & Abu (Machine Funck, AON)
Info:
gary@techno.cz
Popis:
vstup kluci 90 CZK, holky 50 CZK
 
 
Connect 2 Foundation: rozhovor s Kube 72
Techno.cz stage na Connect2Foundation
Minule jsme představili rytíře a bojovníky z Electro stage pátečního večírku Connect2Foundation v pražském klubu Cross. Dnes přichází na řadu válečníci Techno.cz pódia.
 

Techno.cz stage najdete na většině techno festivalů a větších produkcích v ČR. Máte možnost v pátek se k ní velmi přiblížit. Neláká vás to? A co Djs, kteří na ní vystoupí?

Hlavní hvězdou večera bude britský DJ a producent Ian Cheshire aka Kube 72. Ian se k míchání dostal v roce 1996, kdy na něj zapůsobili mágové Carl Cox, Jeff Mills a Derrick May. Dovednosti a zkušenosti na počátku sbíral při svých vlastních nocích Freeze a Imperial Gardens v Londýně. Velká pozvání na „djská klání“ nenechala na sebe dlouho čekat.

Jako své největší úspěchy považuje Ian vystoupení na festivalu Glastonbury 2005 ve West coast dance tent a 90 vystoupení během Detroit Impression Tour, která uskutečnil od USA (Detroit Movement Festival a-p) až po Polsko.

V srpnu 2005 vyšel na labelu Media Records jeho remix skladby Zwielicht od DJ Scarecrow.

I něžné pohlaví umí tvrdě bojovat. Nika77, první zástupce serveru Techno.cz, kterého představíme (a ani moc nemusíme) je toho jen důkazem. Nika patří ke stálicím česko-slovenské klubové scény a její vystoupení jsou hojně navštěvovaná. Za ta léta, ve kterých se pohybuje po turnajích a exhibicích navštívila téměř všechny kouty a zákoutí, která si lze a nebo i nelze ani představit. Nika je nejen aktivní Djkou, ale i talentovanou producentkou. Techno produkce zatím převážně putuje do šuplíku „uležet“, zatímco její ambientní skladby již vyrazily do světa.

Druhým bojovníkem serveru Techno.cz bude Monotype, který se během posledních dvou let propracoval k velmi zajímavým vystoupením a jeho jméno už není jen prázdným slovem. Pav hraje ze 3 gramofonů a jeho tvrdé sety jsou čím dál častěji prošpikované minimalismem a uklidňujícími plochami. Monotype kromě temného techna prezentuje své pohledy i skrze clicks’n’cuts. Jste zvědaví jak to umí s mečem a nožem? Doražte dřív…

Posledním ze 3 rytířů hájících českou kotlinu proti britskému nájezdníkovi je Plzeňák Neuf. Neuf, který je zástupce bookingu AON se vyzná v prastarých rytmikách. Tribal techno je zbraň, které podlehne téměř každý. Veselá, energická, grooooovy nálada. Co víc si přát?

Hudební složení je na Techno.cz stagei party Connect2Foundation velmi pestré. Každý z DJs představí jiný zvuk. Zamrazit vás tak může od minimalu až po tvrdé groovy techno. Nový zvuk v klubu Cross jen umocní vše na druhou.

 
Electro stage na Connect2Foundation Connect 2 Foundation v klubu Cross

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
Dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016