PARTYINFO

 

EVENTECH

Datum konání:
29.09.2005 - čtvrtek
Místo konání:
Hradec Králové - Event Music Bar
DJs:
Marionette, Martin Trax (Drsoň), Jiriq (Jasoň)
Info:
http://www.eventmusicbar.cz
cancel@centrum.cz
 
 
Další díl noci Eventech v hradeckém Eventu
Na čtvrtek 29. září jsme si pro vás pro vás připravili další pohodovej mejdan v hradeckým Event music baru s již tradičním názvem – Eventech.
 

Po prázdninách plných festivalů se nám pomalu rozbíhá klubová sezóna a tak si vás dovolujeme pozvat na další z pohodových hradeckých mejdanů Eventech, který jsme připravili tradičně na čtvrtek 29. září.

Čeká na vás zase jako vždy ta nejlepší muzika od houseu až po techno, příjemná atmosféra, pohodový ceny za pití (třeba takovej Amstel za 25 je k nakousnutí :). Když bude hezky tak připravíme taky gril na zahrádce, kde můžete kdykoliv posedět na čerstvém vzduchu. Samotný klubík jsme přes prázdniny zkrášlili a čekají na vás taky zbrusu nová světla!

Tento Eventech má v podtitulu very special Jasoň&Drsoň dance mix… Chtěli jsme ještě trošku přidat na pozitivní atmosféře této noci, a tak můžete očkávat mezi jedenáctou a dvanáctou jedinečný back-to-back set Jasoně&Drsoně! Něco takového jste v Hradci ještě určitě neslyšeli…

Ze začátku si tradičně budete moci poslechnout nějákou tu houseovou vypalovačku od Jiriqa. Po show Jasoně&Drsoně Vás čeká našlápnutý sound v podání DJs Marionette a Martina Traxe.A věřte, že jak Martin, tak Marionette to fakt dokážou pořádně rozjet. Kdo byl, ten ví a určitě se přijde znovu podívat. A kdo ne? Rozhodně neuděláte chybu když přijdete na první velkou poprázdninovou akciv Hradci, protože uvidíte (a hlavně uslyšíte) ža i ve čtvrtek se dá udělat pořádnej mejdan…..

See U there

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016