PARTYINFO

 

SOUND OF IBIZA

Datum konání:
27.09.2005 - úterý
Místo konání:
Brno - Sedmé nebe
DJs:
Snake Sedrick (Maďarsko), DJ Michael C (Pardubice), Edgar Degas aka Radan Mach (Sound of Ibiza resident), L'Sada (Zlín)
Live:
Shaunn Paper (Brno)
Info:
http://www.sound-of-ibiza.com
Popis:
VJ Kombajn, zvuk Marcel Audio
start 20:00, end 06:00, vstup 99 CZK
 
 
Sound of Ibiza: Snake Sedrick a Michael C
Brněnská trance/progressive party Sound of Ibiza má za sebou již čtyři úspěšné díly a po prázdninové odmlce je tu páté pokračování.
 

Nyní jsme jako hlavního hosta pozvali do Brna známého progressive DJe z Maďarska Snakea Sedricka.

Snake Sedrick, vlastním jménem Zoltán Hedrick se narodil v Budapešti roku 1980. Nyní má za sebou již několik desítek vydaných tracků a remixů. Jeho díla remixují světoznámí producenti (Tim Fretwell či Blue Haze), s dalšími přímo spolupracoval, například s Andro nebo s Tomášem Haverlíkem, remixoval tracky od Digital Witchcraft nebo Sertac Kaya, jeho skladby vyšly také u vydavatelství  Fiberline Audio nebo Swift Records. Snakeova tvorba se mimo jiné objevila i na kompilacích (Hernán Cattaneo - Renaissance The Master Series Volume 2 či Junk Science Compiled and mixed by Andrew K.) Měl svůj pravidelný pořad pod názvem Meton Show na internetovém rádiu Eccentricbeats.com.

Kvalitní support tentokrát obstarají pardubický DJ Michael C (www.djmichaelc.com), který má za sebou úspěšné vystoupení po boku takových hvězd jako Armin van Buuren, Paul van Dyk, ATB, Mark Norman či Cor Fijneman. Je residentem dvou pravidelných nocí a to Sunshine v Duplexu a re:fresh live! v Pardubicích.  Je také zakladatelem a moderátorem první trance show Sunshine v českém éteru (www.radio-life.cz).Další, kdo se postará o Vaši zábavu, bude live projekt Shaunn Paper. Pro některé velká neznámá, pro nás člověk, který se dá nazvat legendou brněnské elektronické scény. Možná vám více řekne jeho pseudonym RoBoTech, právě toto jméno se skví např. u tracku na desce DJe Jerryho „Eclectic“. Nemůže chybět rezident "Ibizy" Edgar Degas aka Radan Mach a line-up zakončí zlínský DJ L'Sada.

Těšte se na speciální vizuální mix od VJe Kombajna, který bude stejně peprný jako vždy.

Na minulé Sound of Ibiza se osvědčil zvuk od  Marcel Audio sound, zavedené špičky, která zvučila například Orion Hall, Citadelu a mnoho jiných parties. Spolupracujeme i nadále, takže se spolehněte se na zážitek z hudby! Těšíme se na vás a doufáme, že společně vytvoříme alespoň tak dobrou atmosféru jako na minulých dílech Sound of Ibiza.

 
Za zvukem Ibizy do Sedmého nebe

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016