PARTYINFO

 

COLOURS OF QUINTRIX 1ROK

Datum konání:
23.09.2005 - pátek
Místo konání:
Lovosice - Quintrix
DJs:
dnb stage - IM Cyber (shadowbox), Babe LN (roxy/tribo), Katcha (workshops), Skiny (drumandbass.cz), Dave vs. mc Vojtaano (quintrix), Elmis vs. Dino vs. mc Electtry (quintrix)
techno stage - Kaisersoze (lunar/orion hall), Monotype (techno.cz), Quickie (radical/comix), Paskvill (qmb), Slim M. (quintrix), Tash (qmb)
Info:
http://www.quintrix.wz.cz
quintrix.club@seznam.cz
Popis:
vstup 70/100 czk
 
 
Klub Quintrix v Lovosicích slaví první rok
Lovosický klub Quintrix má narozky. Sic první, ale velmi důležité. Přežili jsme jeden rok a k tomuto výročí jsme na obou našich podiích uspořádali party s názvem Colours of Quintrix 1rok.
 

V aréně zlámaných beatů vystoupí naše tři královny českého drumandbassu a to: Katcha (Workshops), pozor již od 22:00, dále Babe LN (Roxy), která dodatečně příjemně vylepšila line up o MC Adrenalina, který není bohužel oficiálně uveden na žádném letáku. Poslední z trojice je IM Cyber (Shadowbox). Dále vystoupí Skiny (drumandbass.cz), Dave + MC Vojtaano (Quintrix), Elmis vs Dino + MS Electtry (Quintrix).

Na druhém podiu se bude tradičně linout surový techno beat, kde jako hlavní hosté vystoupí Kaisersoze (Lunar/Orion Hall), Monotype (Techno.cz), Quickie (Radical/Comix) a domácí Paskvill  Tash a Slim M.
 
Modrá místnost je nyní o dost jiná. Přesunuli jsme bar a podstatně zvětšili taneční parket. Také se konečně povedlo, že poteče pivko i na tomto baru. Přibyly nové sedačky a jsou i nově umístěny projektory. Další určitě zajímavá věc je posílení našeho sound systemu o 5 kW. Tímto se na hlavním podiu postavíte proti zvuku o síle přibližně 10 kW. Na druhé stagei to bude něco okolo 5 kW. Samozřejmostí jsou čtyři plně připravené ligové fotbálky.

Na oslavu a pro lepší rozjezd jsme pro vás přichystali prvních 100 pivek Gambrinus zdarma!!!
Vstup bude  70,- do 22:00, poté za 100,-. Tedy spousta muziky za málo peněz:)

Hezký podzim Vám přeje Quintrix crew

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016