PARTYINFO

 

TRANCE EUFORIA

Datum konání:
24.09.2005 - sobota
Místo konání:
Teplice - Óčko Music Club
DJs:
Laydee Jane (CH), Dolphin, Sally J, Tomangel, Marvando, Ludweek,
Popis:
start 21:00, vstup 100 czk
 
 
Laydee Jane na Trance Euforia v Teplicích
Internetový server Seznamzabavy.cz chystá svou první párty a to v zajímavých prostorech klubu Unico ME v Teplicích. Stylově se pořadatelé zaměřili na stále populárnější trance a do role headlinerky pasovali teplickou rodačku - DJku LayDee Jane.
 

Jako speciální host přiletí ze Švýcarska djka české národnosti LayDee Jane, pro níž je prioritou bavit lidi hudbou, kterou má sama ráda. Její styl je spojením melodického trance s tech-trance a atmosféra během jejích setů je vždy nabitá neuvěřitelnou energií. V současné době patří podle oficiálního žebříčku www.thedjlist.com na 73tí místo z celkových více než 63 000 registrovaných djů na světě a předbíhá tak jména jako jsou Chicane, Prodigy, GiGi Agostino, Rush, Tomcraft a další! V oblasti Trance music se drží na 30 příčce a ve Švýcarsku nebo v České republice je dokonce první. Hvězda mezinárodního formátu, jenž jezdí po celém světě (Holandsko, Mallorca, Egypt, Turecko, Polsko, Francie, Německo, Česká republika, Švýcarsko a mnoho dalších zemí...) přijede tentokrát i do Teplic, zpět do města, kde se narodila! LayDee Jane hraje stále častěji po boku djs jako jsou Tiësto, Paul Van Dyk, Ferry Corsten, Johan Gielen a mnoho dalších. Více informací o této jedinečné djce se dozvíte na jejích vlastních internetových stránkách www.laydeejane.com, kde jsou k poslechu live sety a singly, k shlédnutí fotky a videa a ještě mnohem více...

Dalšími hosty večera budou Crash DJ Team - Dolphin & Sally J (ntc-music.cz), kteří jako rezidenti NTC music zastupují značku Numark na českém trhu. Vidět a hlavně slyšet jste je mohli např. na festivalech Summer of Love (Pardubice), Carl Cox (Roudnice nad Labem), Tiësto (T-mobile aréna) a dalších.

Do line-upu byli také zařazeni stále populárnější DJs Tomangel (Senam Zábavy.cz rezident DJ), Marvando a Ludweek. Ty můžete pravidelně slýchávat mimo jiné i v ústeckém klubu Saturnin, kde mají své rezidentní večery. Slyšet jste je mohli např. i na Trance Párty v teplickém Aura Hit Clubu, kde předvedli své kvality a zahráli vynikající sety!

Akce začíná 24.9.2005 (sobota) ve 21:00 v Unico ME Clubu (Teplice - Stínadla - u stadionu, kapacita cca 1000 lidí), vstupné pro muže i ženy činí 100,- , což je za akci s takovými jmény cena pro každého! Své názory a ohlasy na tuto výjimečnou akci pište do naší knihy hostů a hlasujte do nové ankety.

Předprodej lístků na +420 776 816 089 a pavelpopp@seznamzabavy.cz. K objednávce 4 vstupenek získáte 1 vstupenku zdarma (8 vstupenek - 2 vstupenky zdarma atd.).

Rozhovor o akci s Laydee Jane najdete ZDE!

Budeme se na vás všechny těšit!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016