PARTYINFO

 

SUNAKASHI

Datum konání:
22.10.2005 - sobota
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Jim Felli (USA), Mersey (SK), Vik + spousta hostů
Info:
http://www.perpetuum.cz...
vikink@thcnet.cz
Popis:
vstup 50 czk, narozeniny, welcome drink, změněný prostor klubu
 
 
Sunakashi se vrací po ročním odpočinku
Nepravidelná exkluzivní klubovka Sunakashi hlásí návrat na scénu!
 

Po téměř ročním zaslouženém odpočinku jsme nasbírali dostatek důležité energie a co víc - zdá se, že s odstupem času vidíme věci opět s potřebným nadhledem. I když přicházíme s lehce pozměněným logem, Sunakashi by měla pořád zůstat tím pohodovým mejdánkem, jak si ho pamatujete z dřívějška. Prostě vemte jed na to, že vás pobaví neotřelá klubová muzika, která dokáže stejně tak poškádlit smysly jako protáhnout tělo na tanečním parketu!   :o)
 
Zajímavý line-up se pokusí klubovou hudbu, kterou máme rádi, představit v celé její báječné různorodosti a nabízí tak několik osobitých pohledů na dnešní house music a příbuzné styly.
 
Celý večer zahájí domácí DJská a producentská naděje Arco, který by vám měl se svým dirty funky house hned od začátku pěkně rozproudit krev v žilách. Dalším hostem je Jim Felli, chlapík původem z Brooklynu, s momentální slabostí pro Českou republiku. Není proto divu, že ho již nějaký ten pátek potkáte spíše v Praze než v New Yorku. Tento zručný DJ a producent s mnohaletými zkušenostmi, majitel labelů Unyted a Stupendous Music, jejichž desky hrají s oblibou osobnosti jako Doc Martin či Terry Francis, popisuje svoji hudbu jako dubby, trippy a twisted house. Ze Slovenska přijal pozvání mladý producent a DJ s velmi osobitým stylem hraní Mersey, který spolu s dvojicí Haberland a Glaubic zakládal první slovenský taneční label Benchmark recordings. V pouhých 22 letech má za sebou již několik mezinárodně úspěšných tracků, jeho remix skladby Leave the world behind od Kid Paris pro kompilaci Bodymovement vídeňské značky Soundlab entertainment, se dokonce dostal do rakouské taneční Top 10 za rok 2003! Ve stejném roce byl Mersey účastníkem Red Bull Music Academy. A na line-upu samozřejmě nemůže chybět resident DJ Vik se svým typickým hypnotickým soundem, proplouvajícím někde mezi house, electro a breaks.
 
Naší ambicí nikdy nebylo šplhat po žebříčcích popularity ani oslovit co nejširší kluberskou veřejnost. Víme však dobře, že existuje nezanedbatelná skupina lidí, kteří mají vkus podobně pokroucený jako my. A právě o vaši spokojenost nám jde především. Budeme moc rádi, když přijdete a budete se dobře bavit!   :o)

Vstupné 50,- Kč a welcome drink zdarma.

Sety ke stažení na http://dickinson.thcnet.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016