PARTYINFO

 

BROKEN BEATS

Datum konání:
23.09.2005 - pátek
Místo konání:
Jilemnice - Továrna
DJs:
Katcha, Sayko, Cyberpete, Grasshopper
Popis:
vstup 79/99 czk
 
 
Katcha a Sayko na Broken Beats
23. září se do jilemnické Továrny, na akci Broken Beats, chystá oblíbená DJ Katcha a Sayko.
 

Představte si na okamžik, že jste měli to štěstí a byli jste vybráni mezi těch několik málo osob, kteří budou společně zavření na speciálně upraveném místě – říkejme tomu třeba Chaloupka – a budou proti sobě soutěžit o takovou finanční částku, o které se vám ani nesnilo. Kromě luxusního vybavení a komfortu, které vám takové místo nabízí máte ještě jednu velkou možnost – můžete si vybrat z okruhu  všech známých osobností působících např. v hudební branži ty, s kterými pak v Chaloupce budete trávit svůj čas. S těmito lidmi můžete zažít pořádný mejdan a pořádně se odvázat. Že je to jenom neuskutečnitelná utopie? Možná.
Třeba nevyhrajete pořádný balík peněz, ale zažít skvělou akci se vám splnit rozhodně  může. Už v pátek 23.9. opět v Továrně v Jilemnici vybuchne pořádný ohňostroj zlámaných beatů.
Skvělou atmosféru vykouzlí opravdová královna ve svém oboru, DJka Katcha. Ta není na naší d ´n´b scéně žádným nováčkem, svou spoluprácí s řadou zpěváků a MC se  zasloužila o zapojení nového a do té doby málo častého prvku, živých vokálů, do míchaného setu. Bez jejího jména by dnes nemohla být úplná žádná pořádná d´n´b akce. Ve svém kalendáři má zapsanou celou řadu  známých festivalů a parties u nás i v zahraničí.
Přestože u nás nehraje tak často, je především na Moravě považován za jednoho z nejoblíbenějších d´n´b djů. Řeč není samozřejmě o nikom jiném než o Dj Saykovi. Přezdívka „mixmaster“ napovídá, že Sayko je za gramcemi skutečným mistrem. Nemusíte se bát, že všichni budou tento večer hrát jen „to samé“. Dj Sayko je známý tím, že svoje sety prokládá pikantními kousky z hip hopu, trip hopu, techna nebo také jazzu.
Aby byl kompletní seznam těch, kteří vám budou do oušek pouštět to nejlepší co jenom lze vylisovat na  vinylové desky, musíme uvést ještě Dj Cyberpeta a Dj Grasshoppera. Pravidelní návštěvníci akcí pořádaných v tomto regionu si je budou jistě dobře pamatovat jako skvělé baviče a výborné Dje. Jejich předností je to, že se dokáží vcítit do atmosféry na parketu a tomu umí přizpůsobit  výběr další pecky, kterých mají plné kufry.

Nesněte - nenabízíme vám pohádkovou výhru ani mediální známost, v pátek 23.9. můžete zažít skvělý večer plný hudby a poctivého djského umění. Neopakovatelnou klubovou noc u nás získává každý za 79,- do 22. hodiny anebo později za stále přijatelných  99,-.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016