PARTYINFO

 

SUPER FLY JAM

Datum konání:
21.10.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
dnb stage - Suki, Beast67, Marihai, Cyrax, Freakox, Skiny, MC Noučrs
psytrance stage - Cymoon, Slater, Flundr, Tranceformer
Info:
info@matrixklub.cz
Popis:
do 23:00 vstup zdarma, po 23:00 80 czk
 
 
Super Fly Jam: junglovo-psytrancová noc v Matrixu
Psytrance.cz a Drumandbass.cz si pro Vás na pátek 21.10. připravili unikátní mejdánek Superfly Jam.
 

Proběhne v již dobře známém žižkovském prostoru Matrix (Koněvova ul., Praha 3). Na akci vystoupí více jak 10 umělců na dvou pódiích, kteří Vám předvedou všechny stránky hudebních stylů drum&bass a psytrance. A určitě nejpříjemnější je, že se nám podařilo zajistit, aby na akci mohl být vstup do 23:00 ZDARMA! Samozřejmě s možností východu ven a návratu zpět..!

Na drum&bassovém pódiu se můžete těšit na djs Marihaie, který Vám zajisté předvede to nejnovější ze své vlastní dnb kuchyně, Cyraxe, trancestepaře Freakoxe, Skinyho či na Sukiho nebo Beasta 67. O roly Mcho se postará osobitý a nemalou dobu známý MC Noučrs.

Psytrancové pódium, na kterém vystoupí špička tohoto hudebního žánru u nás v podání djů Cymoona, Slatera, Flundra a Tranceformera, bude ozvučeno kvalitním zvukem a vyzdobeno speciálními dekoracemi!

Brány klubu Matrix se otevírají již ve 20:00, start hraní djů je naplánován na 21:00. Vstup do jedenácti hodin zdarma, po jedenácté za 80,- Kč!

Historie:
Již je tomu nějaký pátek, co skončily vydařené noci s názvem Superfly Jam. Idea tuto noc obnovit, ne-li ještě překonat, byla v organizátorech po celou dobu její nepřítomnosti. Nyní jsme velice rádi, že se povedlo po vzájemné domluvě několika stran tuto akci znovu uspořádat! Tímto bychom Vás všechny chtěli srdečně pozvat, ať se návrat alespoň „naší“ legendy úspěšně povede!! Na viděnou! :)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016