PARTYINFO

 

YEAR OF REFLECTIONS

Datum konání:
17.09.2005 - sobota
Místo konání:
zahraničí
DJs:
Alenia, Veztax vs. Becco, Psiho vs Bloody-J, Luygi Van vs. F, Lucasch (strobe), Candice McKenzie (UK)
Popis:
místo konání: Slovinsko, Maribor, klub Martin Krpan
 
 
DJ Lucasch na Year Of Reflections ve Slovinsku
Již tuto sobotu vyrazí DJ Lucasch z agentury Strobe opět do Slovinska. V minulosti si zde zahrál již 4krát - a to v klubech Štuk (Maribor), Martin Krpan (Maribor), Bugatti (Tolmin) a Second Home (Krško).
 

Tentokrát se vrací na stejné místo jako v září před rokem, byl opět zabookován na klubový festival Year of Reflections, který se letos koná 17.9.2005 v klubu Martin Krpan v Mariboru. (fotky z minulého ročníku naleznete na rave.cz zde.

Tento festival letos proběhne na třech stageích tohoto velkého klubu, kapacita je přibližně 1000 návštěvníků a ve VIP místnosti asi 50 lidí.
 
Letos zde na hlavní techno stagei zahraje jako hlavní hvězda DJ ALENIA, jeden z nejznámnějších slovinských producentů a djs, ovšem jak sami pořadatelé přiznávají, je daleko více znám spíše v zahraničí než v rodné vlasti. Znám je především díky své produkci, která vyšla na spoustě známých labelů jako např. Terminal M, Super Bra, Neuton, Definition, Missile či Mute.
 
Jako druhý hlavní host techno stage zahraje český DJ LUCASCH z agentury Strobe, který se na této akci prezentoval již před rokem.
 
Dalšími DJs kteří budou na techno stagei hrát budou Veztax vs. Becco, Psiho vs Bloody-J, Luygi Van vs. Flis, Blaž a funkci ve Slovinsku tolik oblíbeného MC bude vykonávat MC Parallax.
 
Na houseové stagei bude hrát jako hlavní hvězda černá kočka CANDICE MCKENZIE z Anglie a také ve Slovinsku a Chorvatsku hodně známý ALEKSIJ. Kromě těchto lákadel také místní DJs OM, PAN, SYLVAIN, SLIDEN a BRLEE.
 
Ze třetí, taktéž techno, stage stojí za zmínku DJ RYDEL, kterého jste mohli slyšet v lednu na party BAYDAY, kde velmi zaujal české publikum energickým setem ze tří gramofonů.
 
Z této party očekávejte opět rozsáhlý fotoreport na www.strobe.cz
 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016