PARTYINFO

 

VOYAGE OPENING PARTY

Datum konání:
28.10.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Michael Burian, Vlad MFK, Marwin Shamma
Info:
http://www.radostfx.cz
Popis:
start 22:00, dívky do 23:00 vstup zdarma
 
 
Voyage: Michael Burian - rozhovor
Rezidentem nové noci Voyage v Radosti FX je Michael Burian, s nímž pořadatelé k této příležitosti připravili rozhovor.
 

Michael Burian - rozhovor

Visage skončila, místo ní je tu Voyage v Radosti FX. Jaká jsou tvá očekávání a co si slibuješ od nového večera?

Slibuji si příjemný mejdan se skvělým publikem, současnou taneční hudbou a euforickou  atmosférou. Doufám, že si to v pátek všichni užijeme.

Jak na tebe působí Radost FX jako klub?

Radost neni tak velký klub jako Roxy, ale na druhou stranu je moc přijemný a útulný a tak myslím ze tam Voyage  dobře zapadne.

Jako jeden z mála českých djů vystupuješ pravidelně v zahraničí. Jaký je tvůj nejlepší letošní zážitek ze zahraničního vystoupení?

Asi to bude moje vystoupení na na jednom z největšich evropských festivalů, kterým byl německý Nature One. Letos ho opět navštívilo skoro 60 000 lidi.

Jak jsi na tom s produkcí? Tvůj singl Praha si vede velmi dobře, do svého setu ho zařadil i John Digweed. Máš nějaké další zajímavé reakce a co chystáš do budoucna. Můžeme se těšit třeba na album?

Reakce na posledni desku jsou výborné, moc mě to potěšilo a dodalo energii do dalsi produkce. Právě pracuji na několika nových věcech a příští rok bych rád vydal moje prvni autorské album.

Co poslouchá Michael Burian třeba v autě a co při sexu?

V aute většinou nějaké taneční sety a nebo nové desky, momentalně třeba nové album Depeche Mode . Při sexu mam nejraději kompilace Cafe del mar.

Jakým směrem se bude Voyage hudebně ubírat?

Určitě současným progresivním soundem.

Jaký je nejzásadnější rozdíl mezi Electromajkem a Michaelem Burianem?

Hlavně asi hudební, od dob Electromajka uběhla dost dlouhá doba a Michael Burian se nechal ovlivnit aktualním electronickým zvukem.

Máš dnes ještě nějaké djské vzory?

Mam hodně kamaradů djů s kterými se rád potkavám. Je to ale spíš o přátelstvích než o vzorech.

Setkal jsi se na svých vystoupeních v poslední době s někým, z koho si si (hudebně) doslova sednul na prdel? Mohli bychom o něm třeba pouvažovat jako o případném hostovi na některý z dalších dílů Voyage..

Myslim, že třeba Martin Eyerer z Německa je skvělý dj a producent a u nás asi naprosto neznamá osobnost. Myslim ze je na čase ho i u nás představit.

Na listopadové Voyage by se měl objevit Joseph Armani z Malty. Můžeš nám ho trochu přiblížit?

Tento člověk je na Maltě super star , vyhrál tam třeba jejich hudebni ceny a mimo to je skvelý dj a také producent. Jeho poslední desku maji ve svých kufrech všichni  nejznamnější djs naší planety. Uz se moc těším, až v listopadu přijede do Prahy.

Děkuji za rozhovor a Bon Voyage!

 
Voyage: nová rezidentní noc Michaela Buriana

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016