PARTYINFO

 

VOYAGE OPENING PARTY

Datum konání:
28.10.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Michael Burian, Vlad MFK, Marwin Shamma
Info:
http://www.radostfx.cz
Popis:
start 22:00, dívky do 23:00 vstup zdarma
 
 
Voyage: Michael Burian - rozhovor
Voyage: nová rezidentní noc Michaela Buriana
Pražský klub Radost FX přišel na podzim hned s několika novými klubovkami. Mezi ně patří i nová noc nejoblíbenějšího domácího DJe - Michaela Buriana. Premiéru si Voyage odbyde příští pátek a jako speciálního hosta přivítá ukrajinského DJe Vlada MFK.
 

„Před šesti měsíci proběhla moje poslední party Visage v klubu Roxy a protože mi pravidelné setkání s Vámi moc schází,  rozhodl jsem se pro nás společně s klubem Radost FX připravit noc novou. Vybral jsem pro ni název Voyage a měla by být cestou plnou smyslných prožitků a skvělých hudebních zážitků. Právě o ně se budu v průběhu noci  starat hlavně já sám a to hned ve dvou setech. Dále pak moji hosté, jak z domova tak i ze zahraničí.

Pro premiéru jsem si dovolil pozvat talentovaného dje a producenta Vlada MFK .... a na rozjezd noci také nový objev  Marwina Shammu. Mimo hudebnich prožitků si budete moci uživat take vizuálnich efektů, dekorací a
performancí.“

Už se na Vás všechny moc těšim a doufám, že společně prožijeme další
nezapomenutelnou noc."

Váš Michael Burian.

Více inormací najdete na www.radostfx.cz a na www.michaelburian.com.

Vlad MFK  (Ice Label, Kiev, UA)

Jeden z nejvýznamnějších představitelů progresivního soundu na Ukraině.. Spolu s bratrem djem Ice jsou majiteli labelu ICE label, který již několik let zcela zásadním způsobem ovlivňuje hudební vkus v hlavním městě Kievě. Je residentem fenomenálního klubu Sound Planet a pravidelným hostem všem významných akcí nejen ve své zemi, ale i v Rusku, vystupoval i v Egyptě, Mallorce, Španělsku, ale i v klubu Privilege na Ibize. Je autorem několika mixovaných kompilací a v posledním roce s úspěchem funguje i jako producent.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016