PARTYINFO

 

NUMARK TRANCE CONFERENCE

Datum konání:
23.09.2005 - pátek
Místo konání:
Lysá nad Labem - Calypsso
DJs:
Sally J, Dolphin, Peter van Zelden, Paul Andrews, Bee!, Waxwork
Info:
info@ntc-music.cz
 
 
Numark Trance Conference v Lysé nad Labem
Firma Numark a server NTC-Music.cz pro vás společnými silami připravili další akci ze série Numark Trance Conference.
 

V pátek 23. 9. NTC zavítá do Lysé nad Labem, do music clubu Calypsso, kde už si zahráli takové hvězdy jako Jay Dee (NL), Laydee Jane (CH), Lucca, Michael Burian, Chris Sadler, LaDiDa, Tráva s Loutkou a další. Je nám ctí do tohoto klubu dovézt to nejlepší z tranceové scény v Čechách.
Za gramcema a mix pultem od firmy Numark se vám představí DJs a producentí Sally J a Dolphin a.k.a. Crash DJ Team, kteří si na vás tentokrát připravili jedno velké překvapení. V rámci jejich setu budete mít možnost slyšet v celosvětové premiéře, jejich debutový singl Anthem , na kterém spolupracovali společně s projektem ReBorns. ( Sally J vs Dolphin feat. ReBorns - Anthem). Dále se k nám do Čech po svém fenomenálním vystoupení ve Zvolenu, kde hrál společně s Crash DJ Teamem, vrací resident serveru NTC-Music.cz, DJ Peter van Zelden. Peter prozradil, že má hodně nových a zajmavých desek, takže se určitě máte na co těšit. No a jako třetí se po delší době opět na NTC představí jeden z matadorů české tranceové DJské scény, DJ Paul Andrews.

Music club Calypsso v Lysé nad Labem patří k nejlépe ozvučeným a osvětleným klubům ve středních Čechách. Konec konců, přijďte se přesvědčit sami. Jako další překvapení pro vás máme připravenou druhou stage, ve stylu chill-out zone, kde zahrají DJs Bee! & Waxwork a prý si ještě pozvou nějakého zajmavého hosta.

Music club Calypsso najdete v Lysé nad Labem (od Prahy směr Poděbrady) Dopravní spojení je naprosto jednoduché. Pokud se k nám nechystáte autem, doporučujeme využít služeb vlakové dopravy. Vlaky z Prahy jezdí každou půlhodinku z Masaryčky a nebo každou hodinu vyjíždí rychlík z Hlaváku. Do Lysé je možné se také dostat přímými spoji z Hradce Králové, Kolína a Ústí nad Labem. Calypsso najdete hned naproti nádražní budově. Otvíráme ve 21:00 a do 22:00 mají ženy a dívky vstup grátis, Pokud dorazíte dřív, je pro vás připravena přilehlá pizzeria s velkým výběrem pokrmů. V Calypssu se krom skvělé muziky můžete těšit i na super světla, dobrý zvuk, nízké ceny na baru s širokým výběrem drinků, videoprojekci a spoustu dalších vychytávek. Tak pokud se v pátek budete chtít pobavit, doražte na NTC do Calypssa. Budeme se těšit.

Pro další informace mrkněte na www.ntc-music.cz a nebo poslouchejte ve středu 21.9. od 21:00 Numark Dance Conference na Danceradiu.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016