PARTYINFO

 

LET IT ROLL

Datum konání:
16.11.2005 - středa
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Ray Keith (Dread records, UK), Nicky B (Blackmarket records, UK), R-Cola (Chopstick Dubplate, CAN), Geramaican Road show - Pionear (Germaican Records) + Ill Inspecta, Upliftment Intl1 (Lipsko), Big Family (FR), Kyanid, Suki, Pixie, Wash, Yukimura, Mad4ce+ChongX, Rich, Prosound system, Admiral Kolíbal, B.Rokka, Raveboy, Suppafly, Ravi, Mikulas
MC‘s Nu C, Jacob, Lin-dee, Tweety Twizah
Info:
http://www.letitroll.cz
Popis:
strart 20:00, vstup 180 czk
Line-up:
Drumandbass:
09:00 Wash
10:30 Kyanid
12:00 Nicky B
02:00 Ray Keith
04:00 Suki b2b Pixie
MCs: NuC, Jacob, Linde,

Jungle:
09:00 Raveboy
11:00 Rich
12:30 R-Cola
02:30 Mad4ce + ChongX
04:00 Yukimura

Reggae:
09:00 Admirál Kolíbal
10:30 B.Rokka
11:30 Big Famili
12:45 Mara Mara
01:00 Germaican Roadshow 2005
03:30 Pro Sound System

Chillout:
Suppafly
Ravi
Joke

 
 
Let it Roll: poslední informace
Narozeninový Let it Roll je za dveřmi, takže tady jsou poslední novinky o zahraničních hostech, vychytávkách které vás čekají.
 

Drumandbass Area:
Ray Keith vydal před týdnem nové album. Jedná se o mixované CD obsahující, jak staré klasiky typu „Police In Helicopter“ v Rayove remixu, tak spoustu nevydaných dubplates od Raye, Serum a Bladerunner. Více info na zde. Pokud se chcete dozvědět něco o Rayově historii, přečtěte si s ním rozhovor tady
Mini interview s Nickym Blackmarketem o jeho slavném obchodě v Londýně najdete na stránkách www.shadowbox.cz.

Raggajungle Aread:
Na stránkách www.drumandbass.cz je pro vás přichystaný rozhovor s polovinou kanadského dua Chopstic Dubplate – R-Colou, který také vystoupí ve středu na Let it rollu.

Dancehall Area:
Germaican Records je zásadní německý label v oblasti reggae & dancehallu, který i během sychravých podzimních dnů a nocí pilně pracuje na vývoji dancehallu 21. století. Nejnovějším počinem tohoto vydavatelství, které má na svědomí mimo jiné mega hity „Doctor´s Darling“ nebo „Curefix“, je riddim „Rodeo“ v koprodukci s berlínskými Seeed. Po vydání deseti singlů této instrumentálky (včetně verzí od prestižních jamajských zpěváků, jako jsou Elephant Man, TOK, Lukie D, Cobra nebo Wayne Marshall) se pustili do spolupráce s evropskými talenty. V rámci toho přišel ze strany www.jahmusic.net nápad na zrealizování soutěže o nejlepší česky zpívanou verzi, což přineslo celkem šest různých písniček, které si můžete poslechnout na právě spuštěných koprodukčních stránkách www.germaica.net/cz. Vítězem soutěže se nakonec stal velmi talentovaný MC Susha, který se tak stane zástupcem domácích barev na právě dokončované kompilaci RODEO EUROPE, kde se představí celkem dvacet evropských zpěváků zpívajících v osmnácti jazycích. Díky této rozvíjející se česko-německé spolupráci zároveň představíme GERMAICAN ROADSHOW i pražským divákům v rámci této akce. Vystoupí tam Pionear - šéf a hlavní producent Germaican Rec., jeho dvorní MC Ill Inspecta a Uplifment Int. Sound – maximálně rozjetý sound system z Lipska. Součástí jejich setu bude zároveň live rodeo s českými artisty a křest nových českých stránek.

V časopise Bbarák a na portálu  www.jahmusic.net si zároveň můžete přečíst exkluzivní rozhovor s Pionearem.

Přímo na akci také najdete stánek Back In My Mind, ve kterém si budete moci zakoupit zbrusu novou kompilaci českého drumandbassu Back In My Mind 2, a to za speciální Let it Roll cenu.

Let it Join us :)

 
Let It Roll: Ray Keith - rozhovor + soutěž Let It Roll: sleva vstupenek Let It Roll slaví 3. narozeniny

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016