PARTYINFO

 

HOUSE PARTY 02

Datum konání:
22.09.2005 - čtvrtek
Místo konání:
Plzeň - Stodola
DJs:
Tomy, Sens, Rozky
Popis:
start: 21:00
entry free
Line-up:
Rozky: 21:00 - 22:45
Tomy: 22:45 - 00:30
Sens: 00:30 - 02:15
 
 
House party 02: profily DJs
Tento čtvrtek, 22.9.2005 se můžete těšit na další večírek plný pozitivních odnoží house music a funkových breaků, tentokráte však s menší obměnou účinkujících :). Naše pozvání na mejdan přijal domažlický DJ Sens (o jehož kvalitách dnes bez nadsázky vypovídá už jeho jméno) a mistr deepových nálad DJ Rozky. Z minulé sestavy účinkujících zde zůstává DJ Tomy, který svým posledním výstupem ukázal, že i ve všední den lze "vykouzlit" nevšední tancovačku a pokusí se vás proto nezklamat i tentokrát...
 

Je tomu už druhý měsíc, co jsme vás rozhejbávali na mejdánku s názvem House party v plzeňské Stodole a protože se vám to evidentně líbilo, rozhodli jsme se udělat pokračování…

Chcete-li si tedy zopakovat naše červencové „tóčo“, budeme rádi, když se u nás tenhle čtvrtek ukážete znovu :) Cestu si snad z minula pamatujete, pro ty co ne - jsme na plzeňské adrese Divadelní 1, kousek od Synagogy… jo a začínáme od devíti :)

DJ TOMY

Oblíbené styly : Jazzy House, Tech House, Latin & Tribal House, Breaks.
Oblíbení Producenti : John Dahlback, HardSoul, Carl Kennedy, Johny Fiasco, Ian Carey, Soul Avengerz, Louis Botella etc.
Oblíbené Labely : Defected, Morris Audio, Soul Furic, Camouflage, Shaboom, Fingerlickin, Dessouse, Moon Harbour…

Jiné : S mixováním začíná v roce 1998 s kolegou djem Dutchem, kdy hraje tvrdé, progresivní techno - většinou anglického či belgického střihu. Objevuje se na několika lokálních akcích na Domažlicku, víceméně však bez větší odezvy. V roce 2000 se přeorientovává z hraní techna na house music a zakládá s djs Tomahavkem, Sensem, Crashem a Dutchem organizaci Noisy Pioneers ( mj. autorem oficiálního grafického logotypu ). Spolu s ostatními se tak podílí na „znovuoživení“ skomírající taneční scény na Chodsku, kde jako spolupromotér vytváří mezi lety 2000 – 2003 několik zajímavých tématických klubovek. Jeho pole působnosti brzo překračuje hranice rodného kraje a začíná se objevovat i na Plzeňských akcích – z nejzajímavějších jmenujme např. Technozone 2004 nebo Bikiny 2005. Tomáš ve svých setech klade cit hlavně na originalitu, nehledě přitom na typ houseové odnože a samozřejmě také na koncept mixu - něco jiného od něj uslyšíte v lounge klubu a něco jiného zas na „rozjuchaném“ open airu. V prvním případě se tak dočkáte pomalejších - minimalových, deepových či jazzových rytmů, v druhém pak uslyšíte zejména perkusemi a jižanským feelingem nabitý groovyhouse s občasnými vokálovými vsuvkami.

Klubové večírky : Noisy Revolution ( klub Fontána Domažlice ), House Party ( klub Stodola Plzeň ), House party ( klub Moskyto Domažlice )


DJ SENS

Oblíbené styly : House, Tech House, Breakbeat
Oblíbení Producenti : Tim Deluxe, Norman Harris, Satoshi Tomiie, Daddy Freddy, Aguasky vs. Masterblaster, Dave Amstrong, Eric Prydz, Antonie Clamaran, Olav Basoski, Alex Romano etc.
Oblíbené Labely : Positiva, Underware, Defected, Fine-Tune, Houseworks ,Tribal Spain, Rootz rec.

Jiné : V roce 2000 zakládá spolu s Djs Tomahawkem,Tomym, Dutchem a Crashem organizaci Noisy Pioneers. Koncem roku začíná hrát ve vyhlášeném plzeňském baru Mazaný Králíček, kde se stává v roce 2001 rezidentem a je jeho stálicí až do posledních okamžiků. Díky hraní v tomto klubu se dostává do podvědomí lidí na západočeské taneční scéně a baví je svým funky housem. V roce 2002 se začíná ukazovat ve většině klubů západočeského regionu, ale hostuje také na akcích mimo region. Se svým Tech-Housem úspěšně reprezentuje bar Mazaný Králíček a Noisy Pioneers crew na velkých plzeňských akcích jako Výstaviště atd. V roce 2003 se dle ankety portálu Futurebeat.cz stává house dj roku západočeského kraje a hraje na spoustě vydařených mejdanech i velkých akcích po celém kraji. V roce 2004 se dostává na line up nejlepšího českého open air festivalu SUMMER OF LOVE a svým setem roztancovává naplněnou Durex stage. Jedny s posledních velkých akcí z přelomu roku 2004 a v roce 2005 jsou např. PHASE IV ,TECHNOLOGIC 2 , EXPLOSION 9 Kabuki. Po znovuotevření baru Mazaný Králíček dále pokračuje ve své rezidentuře a oporou „mazaných“ mejdánků .
Spolu s Noisy Pioneers úspěšně pořádal od roku 2000 do současnosti cca 100 klubových nocí a několik open air festivalů ( Sunset 2003-2005, Open Air Music Festival ) a představil tak Chodsku mnoho současných špiček české taneční scény.

Klubové večírky : bar music & drinks Podvobraz ( H. Králové ), Noisy Revolution ( klub Fontána Domažlice ), Noisy Pioneers Night ( klub Inspiral Plzeň ), bar Mazaný Králíček ( Plzeň )

Radio mix: Evropa 2 – Extravaganza


DJ ROZKY

Oblíbené styly : Deep House, Minimal, Tech House a Disco House
Oblíbení Producenti : Steve Bug, Brian Aneurysm, Pepe Bradock, Miguel Migs, Gamat 3000
Oblíbené Labely : PokerFlat, DIY, Drop Music, Statra, Sense, Moon harbour

Jiné : Rozky, momentálně studující v Plzni, začal s hraním na přelomu roku 2002 / 2003. V Plzni jste ho mohli slyšet v Klubech Mazaný Králíček, InSpiral a Mix, kde odehrál jedny ze svých prvních setů. Ve svých setech hraje spíše melodický deephouse, ale mezi jeho oblíbené styly patří i minimal, tech a disco house. Sám o sobě tvrdí – „Muzika... Baví mě. Snad bude bavit i vás, když jo, budu spokojenej a nic víc vlastně ani už chtít nebudu :). Líbí se mi pomalejší deephouseové tracky, kdy můžeš třeba jenom sedět a poslouchat, ale když máš náladu, tak i hejbnout trochu svým tělem. Svojí první desku jsem si koupil v roce 2002, když hledám novou muziku, labely Statra, Moon Harbour, Compost, PokerFlat, Drop, DiY, ale nejenom ony, mému oku a někdy i uchu zalahodí.“

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016